EL RESUM DE LA TEMPORADA

diumenge, 13 d’octubre de 2013

CRÒNICA: XXIV Sortida dels Macacos (13-10-2013)

24ena Sortida dels Macacos, una de les sortides que recordarem sempre per tot el què ha passat avui:

10.15: Sortim de la Plaça Vella i anem cap amunt. Tot va com una seda, cap interferència pel camí que ens faci quedar parats tanta estona com altres vegades ens ha passat. 

Arribem a les 10.35 a Matadepera i anem cap a Can Prat per agafar el camí que ens puja a dalt de tot de Cavall Bernat (carrer camí Moliner) (10.55). Al principi el camí es fàcil, de fet és on vam passar el tretze d'octubre de l'any passat. 

13/10/2012


13/10/2013
Llavors ha vingut la pujada forta i aquí hem suat bastant, contínuament venien pujades i cada vegada més dures, fins i tot relliscàvem. Ens hem trobat a uns caçadors amb sis gossos que els acompanyaven. El Sergi era el capdavanter.

Aquests érem els d'avui. El Sergi, l'Edu, l'Arnau, l'Aleix, el Biel i jo. Imatge de quan pujavem cap a Cavall Bernat (barri), amb el Mont-Rodon al fons.


A les 11.45 arribem a dalt de tot i s'acaben les pujades. Ara toca la baixada, cap a Can Torres. La baixada molt lite després de la pujada, en cinc minuts arribem a la masia i allà descansem una estona bevent, xerrant, i els GeoMKCOS buscant el meu catxé. Anda que quan han acabat no havien posat totes les pedres per amagar-lo i me'n ha caigut una enorme a sobre del dit, però res greu...Abandonem la Masia de Can Torres a les 12.00. Cap al collet de Cabrafiga, que està a menys d'un quilòmetre, hi arribem el Sergi, l'Arnau i jo. Esperem deu minuts i com que els altres tres no vénen, reculem i al arribar ens trobem amb la sorpresa. L'Edu s'ha fet mal, ha caigut, creiem que s'ha trencat algun os, per sort passa un cotxe amb una parella de trenta anys i se l'emporten cap a Terrassa amb la bici inclosa. Això ens ha deixat bastant tocats, tant de bo no sigui res, dèiem... 

A les 12.35 arribem a Can Solà del Racó i baixem pel camí de la depuradora fins al club de golf. Entremig el Biel també cau de la bici i es fa una petita ferida al braç, res greu. Seguim avall, passem per l'IES Matadepera i agafem el Passeig de Matadepera que ens porta fins a la Carretera de Castellar.

Arribem a Terrassa a les 13.00

El Sergi, el Biel i l'Aleix marxen a casa i l'Arnau i jo passem per davant de casa de l'Edu aveure què tal anava el tema, però l'Ariadna ens diu que està a la mútua.

Aquesta tarda ens ho ha explicat, s'ha trencat la clavícula. Esperem que millori ben aviat i que torni amb nosaltres el més inminent possible, caldran unes setmanes de recuperació però l'Edu és un tiu fort i passarà ràpid! 

Així doncs, la XXIV Sortida dels Macacos, queda remarcada com a sortida especial i diferent, i que ningú volia que acabés com ha acabat. Tot i així, ningú ha punxat, cosa ben estranya però amb tot el què ha passat avui, ja és com si hagués passat. Malgrat tot, aquesta sortida ens ha deixat unes imatges molt bones i la ruta en general, ha agradat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari