diumenge, 8 de desembre del 2013

CRÒNICA: XXVII Sortida dels Macacos (08-12-2013)

Hem començat el darrer mes de l'any amb una sortida repetida, parlo de la cinquena, que la vam fer el 2 de desembre de l'any passat, amb l'Aleix i l'Edu que s'estrenava. 


Al final hem acabat sortint l'Aleix i jo (Marc), i a les 10.10 hem començat. Hem sortit des de Torrebonica i hem baixat a l'Hospital, hem creuat camps i carreteres i hem arribat a Can Parellada. D'allà hem anat pel passeig fins a Sant Quirze del Vallès i ràpidament hem arribat a Bellaterra, a partir d'allà hem enfilat cap a la muntanya i hem passat per Can Barata per entrar a la Serra dels Galliners per tercera vegada (la primera a la cinquena sortida i la segona a la onzena). Hem tornat a parar a Can Parellada i hem pujat fins a Terrassa.

El resultat ha sigut aquest:

Un total d'uns 27,43 km, l'any passat vam arribar als trenta perquè vam voltar per Sant Quirze. Una durada rècord, ara el segon rècord es situa a la catorzena sortida quan vam pujar a la Pastora, amb vint minuts de diferència la causa ha sigut l'augment del llindar de la velocitat mitjana, també record ja que hem pujat 1,1 punts més que el segon rècord que també es situa a la catorzena sortida amb 12,3 km/h de mitjana.

No significa que hàgim corregut molt sinó que hem mantingut un ritme molt bo i constant, no hem parat en cap moment tret de quan he canviat les piles del GPS que se'm havien acabat.


De fet, ens hem adonat que estàvem a punt d'assolir aquests rècords quan ja arribàvem a Terrassa, comptàvem arribar a la una i tot just eren les 12.00 quan hem entrat a la ciutat; no hem tingut punxades ni cap incident que ens impedís el fet. 

No he fet cap foto, però si n'agafés de l'any passat us podrieu creure que les he fet avui.

IMATGES D'ARXIU
2 de desembre del 2012




El dia ens ha acompanyat de la millor manera possible, sense massa fred i temperatures agradables i poc vent. Com sempre desitjant que torni l'Edu ja que sabem que té moltes ganes de tornar amb nosaltres!

De cara a les properes setmanes farem les últimes sortides de l'any, a veure si arribem a fer la sortida 30 i superem els 1000 quilòmetres acumulats des del naixement del grup ja que només ens en queden 160. Tinc pensades un parell de rutes cap al nord, la cursa de la Mola (a veure qui s'hi apunta) i una sortida especial per tancar l'any molt maca. Ens veiem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari