EL RESUM DE LA TEMPORADA

dissabte, 1 de novembre de 2014

CALENDARI DELS MKCOS: NOVEMBRE 2014


Tanquem un octubre que ha tornat a ser productiu per quarta vegada consecutiva. Ja estem de ple a la tercera temporada amb la qual ja portem set sortides realitzades; fa uns dies us ho vaig comentar però avui repeteixo públicament que a data d'avui portem tres sortides més que l'any passat i cinc més que fa dos anys. També hem de destacar que a la sortida de la darrera setmana del mes passat (48) vam assolir el rècord absolut de velocitat mitjana respecte les tres temporades, superant per una dècima el segon classificat.

El més rellevant d'aquest octubre ha estat sense cap mena de dubte la Falconada de Sabadell, realitzada el diumenge 19. En podeu veure fotos i llegir la crònica.

El context polític i social pel qual estem vivint també s'ha vist molt influenciat en les nostres sortides darrerament i més quan ens acostem a la data del 9N; un exemple ben clar, la famosa "taca groga" per totes bandes.

I ara seguim endavant amb el novembre, un mes difícil marcat per les èpoques d'examens i l'arribada del fred; però ho suportarem!Les poques dates destacades que vindran en els propers dies són, per una banda, l'arribada del 9N; el mateix cap de setmana que, si hi ha sortida, esdevindria la número cinquanta. Si res canvia, anirem al massís de Montserrat, per primera vegada. De fet, ja tenim un track de referència la ruta del qual ens portaria per la Pastora en primer lloc per baixar cap a Rellinars i Monistrol de Montserrat (el peu de la muntanya) des d'on posteriorment ens dirigiríem a ben prop de Marganell per agafar el camí fins al Monestir. Allà dinaríem, després tornaríem a baixar a Monistrol i seguiríem un tros del riu Llobregat per agafar el tren a Castellbell i el Vilar per tornar a Terrassa (la tornada en bici seria força llarga i dura i segurament se'ns faria fosc). 

En tot cas tot això us explico perquè en tingueu una idea, queda per concretar.


Una altra destacada és la del proper dilluns 10, quan serà el segon aniversari de l'antic logo, el primer, que ens va acompanyar des d'aquell moment fins el febrer d'aquest any.

Aquest logo partia d'una fotografia real agafada d'Internet i retocada amb el Word i el Paint.

Ja s'està preparant el calendari de paper pel 2015. Serà molt similar al d'aquest any amb algunes millores gràfiques; una d'elles el fet de posar més d'una foto al mes, ben aviat en veurem alguna mostra. També estem estudiant la manera de fer-nos uns nous mallots unificats per succeir les samarretes tècniques de l'any passat, segurament ens posarem en contacte amb un particular que ens han recomanat.

M'avanço al desembre ja que us vaig comentar el tema de la Duatló de Terrassa, organitzada pel Club Natació Terrassa, que es faria el diumenge 14; ens hauríem d'assabentar dels preus ja que potser entrem en la categoria Júnior (depenent de com s'entengui) i per descomptat decidir si fer-la o no. I de cara a la setmana posterior, el dia de Nadal,  també tenim la Pujada a la Mola, organitzada pel Club Muntanyenc de Terrassa. 

També ho anirem comentant durant les properes setmanes i sortides que anem realitzant.
Tot i que ara per ara el tema del Geocaching el tenim en segon pla, us faig saber que la sèrie del Mont-Rodon continua intacte, però aquesta setmana uns geocatxers ens han fet saber que es van trobar tots els contenidors micros mig oberts (segurament a causa de la humitat) i el catxé del cim completament obert, destapat i ple de pedres (això ja ho haurà provocat un muggle). Gràcies a la visita d'aquests usuaris del joc ara tenim tota la sèrie en bones condicions, de totes maneres hi passarem ben aviat.


Acabo amb el Geocaching fent-vos saber que aquest mes s'ha realitzat el Mega Event de Catalunya a Platja d'Aro, on hi van assistir prop de mig miler de persones i s'hi van fer diverses activitats relacionades amb el món d'aquesta afició (catxés nocturns, flashmobs, barbacoes, CITOs, exposicions, etc.). Van sortir a les notícies de la Costa Brava TV.


Coneixeu a algú d'aquests?
Així és com ha quedat Platja d'Aro després de l'esdeveniment!
Si l'any que ve se'n fa un altre esperem que sigui a l'estiu, ja que aquest any ens ha agafat en una mala època per nosaltres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari