EL RESUM DE LA TEMPORADA

divendres, 5 de desembre de 2014

CRÒNICA: SORTIDA 50 "ENFILANT LA CARENA"


Finalment ens hem decantat per una cinquanta lleugera i plàcida.

Comencem als volts de les onze pel Pla del Bonaire, passant per l'Hospital del Tòrax on ens trobem a un grup ciclista més jove que el nostre; ens saludem i nosaltres baixem al Torrent de Can Candi que avui, en comparació a la sortida del setembre, baixava ben carregat d'aigua. Posteriorment recuperem alçada pel camí del Llac Petit i des d'allà creuem el Torrent de Can Mitger i ens dirigim a la Serra del Troncó.

A partir del quilòmetre vuit iniciem una pujada de cent metres per anar a buscar el Camí de Ca N'Amat, que segueix una carena a l'extrem de la serra. A mesura que ens enfilem anem guanyant vistes de l'entorn; la Serra de Can Bogunyà i les Pedritxes. Veiem el Turó de les Roques Blanques amb el Mont-Rodon al seu darrere i el poble de Matadepera al costat, darrere la Carena de Can Bogunyà i el Pla del Bonaire. Cap al nord veiem el Turó de les Pedritxes ben emboirat i cap al sud Terrassa amb les diverses serres que rodegen la ciutat i l'àrea metropolitana. En mitja hora arribem al Pla de l'Alzina del Vent i descansem una estona per recuperar forces.

En principi anàvem a continuar pel camí de pujada fins Les Foradades però decidim començar a baixar pel camí de Can Roure, ens aturem a veure la Font Trobada, que setmanes enrere estava seca i ara, gràcies a la llevantada de la setmana passada, en surt un bon raig d'aigua, l'hem provat i estava prou bona.

Des d'aquí seguim baixant per la Carena de Can Carbonell i arribem de nou al Pla del Bonaire, quan arribem a Terrassa ens trobem a l'Edu i uns amics que baixaven a peu del Club Egara després d'un partit de pàdel.

Així doncs, tot i el fred, hem pogut gaudir d'una sortida ben maca pel costat de casa; mica en mica i amb l'arribada de les vacances anirem recuperant el nivell de sempre.I abans d'acabar, que consti que no era la meva intenció publicar això que diré ara però algú del grup m'ha obligat a fer-ho: quan vam arribar a Terrassa i ens vam trobar l'Edu, el Sergi es va distreure, no em pregunteu per què, i va caure de la bici de mala manera al mig del carril bici. 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari