dilluns, 29 de desembre del 2014

SORTIDA 53, LA DARRERA DEL 2014


Amb la baixada a Barcelona posarem el punt i final d'aquest any. Un any que el vàrem començar el 7 de gener amb la sortida trenta i l'acabarem aquest dimarts amb la cinquanta-tres.

Seguirem exactament el mateix traçat que vam realitzar l'última vegada, el setembre del 2013. Sortirem per Can Déu i resseguirem la conca del riu Ripoll passant per Sabadell, Barberà, Ripollet i Montcada; aleshores agafarem el riu Besós fins arribar a la desembocadura de Sant Adrià, des d'on vorejarem el mar fins la Vila Olímpica, més o menys.

En les properes hores acabarem de decidir com dinem i tot plegat; en principi farem com l'any passat, també tornarem en bicicleta, en aquest cas pel mateix camí d'on haurem vingut, fins ser novament a Ripollet, on creuarem el pont de l'autopista. Des d'aquí passarem pels municipis de Cerdanyola, Sant Cugat i Rubí fins arribar a Terrassa per la riera de les Arenes.

Amb tot això haurem acabat un altre any, el qual en sortim ben carregats de molts quilòmetres i grans moments viscuts, plens d'energia per seguir gaudint i millorant de cara l'any que ve i els que hagin de venir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari