EL RESUM DE LA TEMPORADA

dimarts, 7 d’abril de 2015

CALENDARI DELS MKCOS: ABRIL 2015


Passats uns dies de vacances ben merescuts per recuperar forces després d'un hivern on hem treballat de valent per aconseguir els nostres objectius tot suportant el fred, reprenem el fil de la temporada amb moltíssimes ganes i amb l'arribada del bon temps i el propi fet que les tardes ja són més llargues i poc a poc, anem fent el canvi de roba perquè ben aviat tornarem a pedalar amb trenta graus a l'ombra, les baixades seran tot un luxe i trobar una font serà més que una necessitat.

Com sempre, però, abans de parlar del futur hem de dedicar unes línies al passat i en aquest cas al mes que hem deixat enrere just abans de començar la Setmana Santa i que vam començar just després d'acabar els trimestrals. El primer diumenge però, encara hi havia gent estudiant i la sortida pels Galliners no va ser tant nombrosa com ho va ser la del Puig de la Creu, la seixanta, realitzada una setmana després. A banda d'aquestes dues sortides, durant la primera quinzena vam dedicar un parell de dijous a preparar-nos pel Camí Moliner que finalment, l'Arnau, l'Eduard i jo ens vam animar a fer-la i vam passar-nos-ho estupendament. Després va arribar un cap de setmana plujós i posteriorment la setmana de vacances.


Abordant una mica de números...

Aquest març ha tornat a ser un mes de cinc sortides, com ho van ser el desembre i el juliol de l'any passat; les sortides dels dijous han ajudat a tornar a assolir aquesta xifra, ja que al febrer vam sortir els mateixos diumenges. A nivell de temporada, aquest mes i concretament al Camí Moliner hem fet rècords molt importants tant de desnivell positiu com d'índex IBP, amb sortides de més de quaranta quilòmetres que aquest any ja en portem unes quantes; i és que aquesta temporada la mitjana aritmètica de quilòmetres per sortida supera amb escreix les anteriors.

I per acabar amb aquest breu espai quantitatiu que ja ens hi entretindrem en una altre ocasió, ja podem dir que en aquesta tercera temporada hem realitzat més sortides que mai, vint-i-tres, una més que a la segona i encara estem a principis d'abril! L'any passat per aquestes dates en portàvem unes tretze tan sols, igual que fa dos anys també.

Si voleu analitzar i valorar pel vostre compte totes les dades de cadascuna de les sortides que hem fet fins ara ho podeu fer dirigint-vos a la pàgina "Sortides".Alguns de nosaltres hem anat sortint pel nostre aire durant aquests dies de vacances, però en definitiva ha estat una breu pausa que ens ha servit per recarregar piles pels propers mesos que prometen i molt. L'abril se'ns presenta força tranquil abans d'un maig que novament ens obrirà les portes a una nova època d'examens que per alguns serà molt consistent i decisiva. Això serà un obstacle que en tot cas ja ens hi enfrontarem quan arribi. De moment, ens farem càrrec del mes d'abril, amb tres diumenges al capdavant que caldrà aprofitar-los; amb el canvi d'hora mirarem de consolidar les sortides per les tardes d'entre setmana pels voltants de Matadepera si el senyor batxillerat ens ho permet. I per què no, algunes de les sortides dels diumenges o dissabtes també podran ser de tarda.

A nivell d'aspectes generals pel què fa a les rutes com sempre ho anem dient, l'objectiu no és cap altre que, partint del nostre entorn més proper, anem descobrint cada vegada més enllà. Un exemple evident ha estat el d'aquest hivern, on hem conegut el terme de Rellinars com també Sant Vicenç de Castellet i la seva Serra de Vallhonesta. Pel cantó de llevant, hem recorregut la Carena de l'Illa amb la Castellassa de Can Torres i finalment a l'altra banda del Ripoll ens hem enfilat fins al bell cim del Puig de la Creu, el sostre de Castellar del Vallès.

I d'aquesta manera ho continuarem transmetent de cara als propers mesos. Aquesta primavera seguirem conquerint territoris, destacant el poble de Sant Llorenç Savall, situat als peus del massís del Montcau, o turons tant mítics com la Carlina i la Roca del Corb entre els molts altres racons que ens estan esperant!

La Roca del Corb, coberta per la boira en aquesta foto, es troba a 878 metres d'altitudAquest mes d'abril ens porta alguns dies rellevants com el Dia Internacional de la Bicicleta, que serà el proper diumenge 19. La setmana següent vindrà la diada de Sant Jordi, dijous 23, i el dissabte 25 serà Sant Marc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari