dissabte, 3 de maig del 2014

CALENDARI DELS MKCOS: MAIG 2014

Recapitulant la segona temporada ràpidament, amb la pretemporada al setembre i l'inici de la temporada, va ser una tardor molt activa. El debut del Biel al dia del Mont-Rodon, la sortida a Barcelona, Can Torres i la lesió de l'Edu, Caldes de Montbui i Castell de Guanta (una ruta força dura), La Pastora, Sant Quirze i els Galliners, començàvem l'hivern per festes a la sortida amb el Jan i l'Oriol (dos amics) a Can Pèlags, després a Can Candi i la trobada amb el camidelalba, i la darrera sortida de l'any 2013 des de Can Torres fins a Can Deu. I entràvem al 2014 amb una sortida pel Troncó, tornant a anar al Mont-Rodon i als Galliners, les tardes de billar, la trobada amb el David al frankfurt i finalment, la sortida de Can Torres i Castellar on van debutar el Bernat i el Jan.



















Entrem al maig...


Han passat tres mesos després de l'última sortida que vam fer. Entremig els dos mesos de març i abril poca cosa hem fet, però tampoc és per dir-ne res. Alguna tarda hem fet alguna petita sortida i també hem quedat algun dia per fer Geocaching

El pla d'aquest hivern era de combinar rutes conegudes amb petites variants noves però poca cosa més. Si ara remuntem l'activitat, combinarem les rutes d'hivern amb les que tocarien ara, prescindint de les menys importants.


Un petit esbós del què seria el que resta de temporada és el següent, si resulta no tornem a quedar i van passant els mesos, el futur decidirà.

Una sortida curta i senzilla per la Serra del Troncó, dues sortides curtes per practicar corriols tècnics pels Galliners i Can Deu, i tres sortides més llargues de plat combinat (no massa dures) per la zona de l'Obac.

Sense anar massa al futur, a mesura que anem fent sortides anirem perfilant l'estiu. Ara per ara el més important és deixar de banda el passat i el futur per dedicar-nos plenament al present.





Pel què fa als GeoMKCOS, hem de decidir què fer amb el catxé de la Nova. La sèrie del Mont-Rodon segueix perfecte. El mes passat vaig fer una revisió general reposant el tercer i el setè que s'havien espoliat.
Profile for GeoMKCOS











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari