QUI SOM


UNA MICA D'HISTÒRIA

Som els Macacos, un grup de joves de Terrassa aficionats a la bicicleta de muntanya.

Realitzem sortides pel Parc Natural que tenim al costat de casa, Sant Llorenç del Munt i la Serra de l'Obac. Ja en portem un bon grapat i podem explicar moltes anècdotes viscudes en mitja dècada, però abans que res volem fer-vos saber com va començar tot plegat.

Retrocedim al diumenge 23 de setembre del 2012.  Amb el curs iniciat, dues persones d'aquest grup ens vam animar per sisè any consecutiu a participar a una pedalada per la ciutat de Terrassa. Aquell, però, va ser un any diferent; a banda de nosaltres també van venir dues persones més.

Posteriorment vam baixar fins Les Fonts i vam tornar en tren. Mentre l'esperàvem vam dir de retrobar-nos el diumenge següent i anar fins el Llac Petit. A més, vam proposar-nos de crear un nou grup ciclista.

Així doncs, el diumenge 30 de setembre vam realitzar la primera sortida. Durant les setmanes següents vam fer un pas molt important, i és que encara ens mancava el nom. Entre moltes idees diverses, finalment el dijous 11 d'octubre vam prendre una decisió: ens direm "Macacos". Dos dies després va arribar la segona sortida i al cap d'un mes, el dissabte 10 de novembre, vam estrenar el primer logotip; el grup ja tenia cos i ànima.

A partir de llavors hem anat desenvolupant-nos, de mica en mica i a base de créixer, experimentar, conviure, respectar-nos i sobretot aprendre entre nosaltres. Aquests són els pilars que seguim mantenint fins el dia d'avui.


No som competidors i dubtem que ho siguem en un futur. En tenim prou, de moment amb les pedalades organitzades, on l'ambient de disputa es deixa més que notar. 


Tenim per davant un futur més que incert. No sabem què pot passar demà ni quin camí voldran seguir les nostres vides en els propers anys; volem viure el present i passar-nos-ho d'allò més bé fent un esport que ens omple de companyonia, salut i bon rotllo.

TENIM QUATRE TIPUS DE SORTIDES
Els dies no lectius, habitualment els matins de diumenge, els dediquem a sortir a pedalar amb la finalitat de compartir la sensació única de descobrir el territori més proper; des dels paisatges més amagats de Sant Llorenç fins les vies més transcorregudes de la comarca del Vallès. Solen ser sortides que ronden els trenta quilòmetres i depenent del dia podem tardar entre tres i cinc hores.

Totes les sortides ordinàries estan degudament numerades ja que són les més regulars i les més freqüents. Aquesta numeració, que no s'ha de confondre amb el recompte total de sortides, serveix per identificar-les amb facilitat.

Cada vegada que realitzem una sortida d'aquest tipus, a més dels resultats i les fotografies, publiquem una crònica en aquest mateix blog.
L'objectiu primer d'aquesta modalitat és trencar la rutina i deixar enrere el soroll del dia a dia. Dediquem algunes tardes de cada dia, habitualment els dijous, a pedalar per les zones més pròximes. No acostumem a anar més enllà dels termes municipals de Matadepera i Terrassa, més aviat ens quedem a l'entrada del Parc.

Tal com el seu nom indica, són les sortides en què participem a una pedalada, sempre de caràcter no competitiu, convocada per una entitat esportiva.

Cada vegada que realitzem una sortida d'aquest tipus, a més dels resultats i les fotografies, publiquem una crònica personal en aquest mateix blog.Modalitat que no encaixa en cap de les anteriors i per tant, les sortides que hi resten incloses tenen un caràcter molt excepcional i poc freqüent.

Solen ser les que fem quan estem de viatge, les que realitzem fora de temporada, o aquelles que poden mancar de resultats, tal vegada perquè no s'han mesurat o perquè no s'han tingut en compte.

EL MALLOT
ELS TRETZE INTEGRANTSCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari

NOMBRE DE VISITES