dissabte, 30 d’agost del 2014

CRÒNICA DE LA SORTIDA 10: DIUMENGE 3 DE FEBRER DEL 2013

Aquesta és una de les cròniques que tenia guardades sense saber-ho, però que mai havia arribat a publicar ja que en aquell moment el bloc encara no existia. Concretament aquesta és la més antiga del grup, la de la sortida 10, realitzada el diumenge 3 de febrer del 2013, primera temporada.

---

Mentre esperàvem el Quim

Debut del Sergi Torrontera. Hem sortit a les 10.08 de la Plaça Vella i a i mitja hem sortit de la ciutat. Els primers problemes s'han presentat a partir de les 11.15, quan hem patit la primera pèrdua del Quim. L'hem trobat. Hem seguit cap a la Font del Troncó i hem passat mitja hora més, l'he anat a buscar i hem seguit. El problema gros ha estat quan hem arribat a la Carretera de Rellinars, hem passat una hora sense el Quim (s'havia perdut) després d'una forta baixada de 100m de descens en cinc minuts.





Llavors, a les 13.15 hem seguit per un camí més tècnic i després hem arribat a la Font de la Cirera. Finalment, hem fet una baixada forta, la qual jo he pinxat. A les 14.30 hem arribat a Terrassa (4 hores hem estat a fora). Quan la previsió era que arribéssim a les 12.30-12.45. Aquesta ha sigut la segona sortida de l'any i la desena dels Macacos.

---

En aquesta sortida vam gravar aquests dos vídeos.




Veure resultats de l'Endomondo

Veure fotos de la sortida


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari