divendres, 1 d’agost del 2014

CALENDARI DELS MKCOS: AGOST 2014


Arrenca l'agost marcat pel final de la segona temporada, justament aquest divendres dia 1. Una temporada que ha durat 325 dies i que va començar el 10 de setembre del 2013; avui s'acaba i entrem en un període de descans abans d'iniciar la propera.

En aquest article no farem un balanç a gran escala sinó que parlarem del que ha donat de sí aquest mes de juliol i ens fixarem en el que ens espera aquest agost.

Comencem parlant del juliol, un mes molt positiu pel grup. Des que van començar les vacances, a finals de juny, cada setmana, excepte la del 14 al 20, hem fet entre una i dues sortides; a banda de jornades de platja, de caminades i fins i tot d'acampada. 

Concretament, hem fet cinc sortides aquest mes, i sense comptar les que sumen les d'aquest estiu, una al juny i una altra a l'agost; cinc sortides que donen aquests resultats que a partir d'ara us anirem ensenyant cada mes.

En aquest gràfic, que a partir d'ara ensenyarem cada mes, a la part superior hi llegim els resultats del juliol; el nombre de sortides, la distància acumulada, el temps acumulat, el promig de velocitat mitjana i el promig del desnivell positiu, respectivament. A sota hi sortiran els MKCOS que han sortit aquell mes, en aquest cas són cinc.



Les sortides del mes de juliol, a banda de números, ens han deixat aquestes imatges:




Fet aquest recull, anem a parlar del futur. Aquest agost no ens espera gaire activitat pel grup, aprofitant aquests dies de descans, farem una petita pausa i cap a finals de mes ens hi tornarem a posar, a mesura que vagin tornant els ciclistes i podem iniciar la tercera pretemporada.

El Bernat farà 16 anys
Tot i així, aquest mes hem de recordar algunes dates importants relacionades amb aniversaris o efemèrides: començant per l'aniversari del Bernat el dijous 14, dos dies abans del Dia Internacional del Geocaching, que si teniu l'oportunitat de trobar un catxé aquell dia, obtindreu un souvenir virtual. La setmana següent, el dia 21, arriba el primer aniversari dels "GeoMKCOS".





Sense deixar de banda el Geocaching, afegeixo que el catxé de la Plaça Nova torna a estar operatiu després d'un altre espoli, a veure si dura. Pel que fa a la sèrie del Mont-Rodon, tot va bé.

Profile for GeoMKCOS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari