dissabte, 23 d’agost del 2014

CRÒNICA: SORTIDA 42 "THE PARTING OF THE WAYS"

M’hauria agradat el primer d’agost acabar la temporada amb la crònica de la sortida del Mont-Rodon, però per falta de temps va ser impossible. Així doncs, tres setmanes més tard, aprofito aquesta crònica per enllaçar-la a les portes de la pretemporada i començar a explicar-ne alguns detalls.

Primer de tot però, cal fer net de la segona temporada, ja que vam marxar amb la feina inacabada i ens faltava comentar com ens havia anat el final.

Cap a dos quarts de sis de la tarda del divendres 1 d’agost, sortim amb l’Eduard i l’Aleix de l’IES Terrassa en direcció a Matadepera. En el moment de partir, unes gotes d’aigua es converteixen en un fort aiguat que per sort només ens dura fins al pla del Bonaire; semblava que la segona temporada volgués que acabéssim d’una vegada per totes, però ens hi vam resistir!

Passada la pluja, amb l'ambient humit entrem a Matadepera i ens dirigim cap al club de golf per entrar a muntanya. Les primeres pujades ens condueixen als peus del turó i resseguint la seva part sud, en poca estona arribem a la bifurcació del camí de Can Font. Gir de cent vuitanta graus i iniciem ara sí, l’ascens que ens porta al cim. El tram de dos quilòmetres més dur de la ruta.



Un tram de dos quilòmetres que els fèiem en mitja hora, l'acabem fent d’una hora pel què ja s’ha convertit en la clàssica incidència d’una sortida dels MKCOS. No podíem acabar la segona temporada sense haver fet l’última punxada, i evidentment, punxada de l’Edu.

Així que passats trenta minuts reprenem la ruta i en deu ens plantem a dalt. Ara sí que la cosa s'acaba; obrim el catxé que a inicis de temporada havíem amagat, juntament amb un bon berenar acompanyat de música i enregistrant les últimes fotos.

Finalment, baixem del Mont-Rodon per la banda de ponent i en uns deu minuts més de rellotge, arribem a la font de la Tartana. Seguim baixant a tota màquina fins a la ciutat i tanquem definitivament!

RESULTATS I FOTOS




I aquí estem, a un mes de l'aniversari, preparats per sembrar la llavor de la tercera temporada que si tot va bé, aquesta última setmana de mes farem arrencar la pretemporada. Amb temps d'aprofitar els darrers dies de vacances fent les primeres sortides.

Un dels temes centrals de la pretemporada són el de la Via Catalana, decidir a quin tram anirem.

Com ja sabeu, la tercera temporada arribarà amb l’aniversari el proper dimarts 23 de setembreSi tot va com l'any passat, el cap de setmana previ el celebrarem, amb un aire més festiu el dissabte, on veurem el vídeo de la segona temporada, i més formal el diumenge, amb la sortida que marcarà el punt de partida del tercer any dels MKCOS.

Sense abordar cap més detall de com anirà tot plegat que no ho sé ni jo, de moment ho deixem aquí i pròximament en seguirem parlant.


Amb aquest article estrenem la nova etiqueta del blog "tercera temporada", a la dreta veureu totes les altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari