dilluns, 2 de febrer del 2015

CALENDARI DELS MKCOS: FEBRER 2015


Ja hem enllestit el primer mes de l'any amb un parell de sortides hivernals al capdavant.

La primera ens ha portat pels racons més estimats de casa nostra, resseguint els peus del massís; i la segona ens ha permès descobrir nous indrets, tot pedalant fins a la comarca veïna, el Baix Llobregat.


Amb aquesta energia, ara toca seguir endavant i encarar amb moltes ganes el febrer.

Un mes que ens aportarà més aventures i malauradament maldecaps, els examens. Tot i així, mirarem de treure el màxim de suc perquè la bona dinàmica que portem no se'n vegi ressentida que tampoc seria la primera vegada.

Sigui una o siguin tres, les sortides que realitzem aquest mes seran molt importants ja que seran les encarregades de guiar-nos cap a un destí que el tenim a tocar, el Camí Moliner de Matadepera, un tema en majúscules que abordarem al llarg de les properes setmanes.


Primer de tot, si ens fixem amb el calendari, tenim tota la primera quinzena abans dels examens; temps suficient com per sortir tres vegades, i ja en portem una. Quan acabem, a partir dels últims dies de febrer, encara tindrem dues setmanes més fins la data, atenció la gran exclusiva d'aquest post:


DIUMENGE 15 DE MARÇ DEL 2015
Camí Moliner en BTT a Matadepera

Durant aquests quinze dies abans de la bicicletada ja tindrem més temps per nosaltres i a part, ja podrem començar a fer algunes sortides per les tardes d'entre setmana, cosa que ens anirà molt bé per anar-nos preparant, ja que a les set del vespre encara podrem gaudir de la llum del dia, i és que cada dia tenim la primavera més a prop!

A banda d'això, no hem d'oblidar els estimats diumenges; després de la sortida d'aquest primer dia de febrer, en les properes setmanes recuperarem la Serra de l'Obac per fer algun tram del Camí Moliner de l'any passat, i també farem alguna cosa cap a les muntanyes de Castellar, pels camins de la Falconada, que aquesta zona ja la tenim una mica abandonada. 

Davant d'un mes tant potent com el que ens espera, també li hem d'assenyalar algunes dates importants. Per una banda el dimarts dia 3 farà dos anys que el Sergi va entrar al grup, debutant a la desena sortida, realitzada a la Serra del Troncó; la mateixa setmana del dissabte 7, quan ja farà un any del nou logo i renovació estètica del nostre grup, el mateix dia que... (hasta aquí puedo leer). Finalment dos dies després, el dilluns dia 9 també serà el primer aniversari de l'entrada del Bernat i el Jan Jover a la trenta-tresena sortida, realitzada als voltants de Castellar del Vallès.



Després de molts dies sense parlar-ne, és prou oportú tornar a treure el tema ja que les deu caixes que fa disset mesos vàrem instal·lar, encara estan dempeus a les terres del nostre Mont-Rodon, però aquest mes de gener ens han arribat novetats.

Aquests dies hem rebut entre cinc i sis visitants, i pel què comenten sembla que s'ho han passat força bé, tant com per donar-nos un punt favorit més per la bona qualitat del temple del cim, amb aquest ja n'acumulem cinc!

Tot està bé, però les llibretes del segon i el tercer estan molt humides, i convindria anar-les a canviar un dia o altre; a banda d'això tot va com una seda. Quan tinguem més temps ens hi acostarem a fer-hi un repàs general.

Aquí us deixem amb algun esment interessant dels que ens han arribat aquests dies:
  • "Efectivament la sèrie és senzilleta, però on radica l'encant és en el passeig. Un lloc perfecte per desconnectar un diumenge!"

Comentaris del catxé del cim... 

 

  • "Aquest ha estat molt xulo, mon pare no n'havia vist cap de tan gran!!!! Les vistes avui eren genials, Montserrat sortint d'entre els núvols i el Montseny ben nevadet. Deixem un TB i l'afegim a favorits."
  • "I després de les últimes pujades (arf, arf) arribem al cim!!!! Fita superada!!!! I quines vistes! Quina passada de caché! Mira que n'hi ha pocs de Large.... Ingrid ha estat una bona estona mirant i remirant, i al final s'ha endut un ninot que en una vida pasada va ser un gelat. Nosaltres, a canvi, deixem un moneder de color rosa molt xic. Para estar a la última, oigan." 
  • "Ja sóm a cim, bones vistes i una sorpresa de catxé... o de contenidor... l'hem de mantenir, un bon lloc d'intercanvi d'obsequis per a excursionistes catxetaires... Bones vistes. Un TB per al proper." 
  • "Feliçitats !!! Per fi un contenidor amb cara i ulls. Potser un dels més grossos que he trobat. S'agraeix molt un contenidor com aquest, després de trobar tants de petits. Es nota que heu possat molt interes en fer aquesta serie."

El número 10 és el final de la sèrie... 
  • "I aquí acabem, 10 de 10, moltíssimes gràcies i felicitats per la feina, ha estat el nostre primer cop a Mont Redón..."

...o el principi?
  • "Eps! Avui sí. Ho hem aconseguit. Ens hem aixecat d'hora i ens disposem la Ingrid i jo a anar a buscar els avis per fer una passejadeta mentres busquem cachés. 10 concretament. El que no s'esperaven ells eren les pujadetes que ens trobaríem. Muhahahaha! Intent d'assassinat!!! Quan hem arribat amb el cotxe a les coordenades del pàrking, he tret el meu flamant Garmin Etrex 30 acabat d'arribar del Pol Nord. Però renoi. Encara m'hi estic fent a ell i al principi hem anat urbanització amunt. CAGADA!!! I sense cobertura al mòbil per veure l'error. Al final he pogut veure al Google Earth per on havia de tirar i hem desfet camí (venga que no pasa nada). Ja pel camí de terra hem anat xino-xano menjant els entrepans fins que hem arribat al caché #1, però just en la zona 0 se sentien les veus d'algú. La Ingrid s'ha apropat i han resultat ser motoristes. Després de 5 minuts esperant hem desistit. Uhmmmm. MERDA DE DIA??? Noooooo!!! Paciència!!!! Així que hem enfilat cap al caché #2 per una pendent que realment ens portaria al #10 i pràcticament en un intent d'assassinat de la meva mare. xDDDDD"


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari