EL RESUM DE LA TEMPORADA

dimarts, 1 de setembre de 2015

CALENDARI DELS MKCOS: SETEMBRE 2015


Amb l'arribada del setembre donem també la benvinguda a un nou any ciclista.

La primera quinzena vindrà marcada pel període de la pretemporada, que s'estendrà fins el tercer cap de setmana, moment en què donarem el tret de sortida a la quarta temporada del grup pocs dies abans del tercer aniversari. Al llarg d'aquests dies ens dedicarem a escalfar motors a base de recorreguts senzills i antics.

A part d'això, el setembre també ens porta algunes dates importants per destacar. Començant pel dissetè aniversari de l'Oriol, divendres 4, i el divuitè del Marc, dissabte 12, l'endemà de la Diada Nacional de Catalunya. Dimarts 15 serà el segon aniversari del debut del Biel; dilluns 21 el Quim també farà disset anys dimecres 23, a banda de l'aniversari dels MKCOS també serà el dia de l'equinocci de tardor, concretament quan passin sis minuts d'un quart d'onze del matí. Pel què fa a la darrera setmana, completen els esdeveniments el sant del Bieldimarts 29, i finalment, el darrer dia, dimecres 30, serà el tercer aniversari del debut del Quim, el mateix en què farà tres anys de la primera sortida que vàrem realitzar.

Les primeres sortides de la temporada les dedicarem a entrenar-nos de cara a la desena edició de la Falconada de Sabadell, que aquest any es farà el diumenge 18 d'octubre.Aquest mes també haurem d'enllestir la tasques pendents de la sèrie del Mont-Rodon: reposar el catxé espoliat i bescanviar els logbooks plens de la resta. Les visites s'han incrementat aquest agost i malauradament ningú ha pogut realitzar la sèrie al complet.

Amb aquesta entrada activem l'etiqueta del blog: quarta temporada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari