divendres, 13 de setembre del 2019

CRÒNICA: SORTIDA 118 "VÀREM SER, SOM I SEREM"


Reprenem els pedals amb ganes de viure una intensa temporada, plena de sortides i objectius seductors, un dels quals correspon al clam unànime de seguir creixent com el grup que vàrem ser, el grup que som i el grup que serem.

Per començar amb bona sintonia, ens proposem una sortida cent divuit curta i planera. Travessem les serres de la Pineda i les Pedritxes, amb la urbanització dels Caus com a nexe d'unió després de la pujada. 

Traiem el nas a un balcó espectacular dels Alts de la Pepa, per copsar i capturar les primeres imatges de la nova temporada davant de les agulles del Camí Ral: el Castell de Bocs, el Paller de Tot l'Any, la Roca Salvatge i el Castellsapera.



Descendim a la riera de les Arenes i ens aturem a Matadepera, quan falten pocs minuts per la una, i celebrem aquest bon inici amb un plat de patates braves a la plaça de Cal Baldiró. Conversem una mica sobre les aventures viscudes durant la pausa estival i també fem plans de futur, més o menys immediats, sobre bicicleta i sobre altres fal·leres que ens uneixen.





EPÍLEG

Sobre la temporada que avui comencem a dibuixar, el missatge ja està més que transmès. Si voleu, es pot dir més alt, però no més clar. Al cap i a la fi, no deixen de ser les paraules de sempre.

Pròxima estació, sortida cent dinou.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari