EL RESUM DE LA TEMPORADA

divendres, 24 de gener de 2020

CRÒNICA: SORTIDA 124 "¡VAYA PAR DE GEMELOS!"


Avui dijous, 19 de desembre de 2019, comencen les vacances de Nadal pel macaco Aleix i això permet que puguem dur a terme la sortida cent vint-i-quatre en un dia laboral; amb el privilegi de tenir tot el bosc, pràcticament, per a nosaltres sols.

En aquesta ocasió plantegem combinar bicicleta i geocerca en un recorregut breu i de no més de tres hores, perquè un servidor té un compromís a partir del migdia.

Ens reunim a la Rambla, al costat del Parc dels Catalans, a un quart de deu. Ens dirigim al sud tot seguint el curs de la riera del Palau. Com que fa un dia ennuvolat i humit, més aviat fa fred. Passem per les Fonts i arribem al municipi de Rubí, on tenim la possibilitat de trobar quatre geoamagatalls.A la Torre Bassas hi ha la primera possibilitat, de mussol8, que malauradament se'ns resisteix i haurem de deixar en blau fins a la pròxima ocasió. Més endavant cerquem amb èxit un de l'enkai19: "Donde he puesto el cache.", que després de molt insistir i persistir aconseguim trobar la capsa entre un munt de pedres.

Prosseguim cap al barri del Pinar, on es troba "El Deposito", de Panda_7271. Un que no es fa gens car de trobar gràcies a la pista evident i a l'absència de geomuggles. Sense ells la recerca es pot fer amb una calma absoluta.

Tot dirigint-nos al Camí dels Monjos per prendre la Serra de Galliners i començar a fer via cap a Terrassa, encara en queda un més per trobar del mateix propietari: "UN PAR DE GEMELOS", el qual ens va baixar de la bicicleta per superar un pendent agosaradament inclinat, però ens ho prenem amb humor, ja que tot forma part de l'aventura del dia.


Baixem a la urbanització de Can Pallars i Llobateres i, Betzuca amunt, passem per sota de la C-58. Veiem que al costat oposat han fet tasques de desforestació a causa de les obres.

Travessem la plana de Can Badiella, acabem per Torrebonica i, igual com vàrem fer a la sortida anterior, entrem a la nostra ciutat pel passeig.

Arribem a casa a un quart i mig d'una.

EPÍLEG

Un matí de desembre doblement aprofitat. Arrenquem amb molt bon peu les festes nadalenques; amb expectatives de més sortides i, per alguns, de més catxés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari