EL RESUM DE LA TEMPORADA

diumenge, 24 de novembre de 2013

CRÒNICA: XXVI Sortida dels Macacos (24-11-2013)

Avui hem fet la 26ena Sortida dels Macacos. Amb companyia del Sergi i el Biel.

Passades tres setmanes de la gran sortida que vam fer amb l'Arnau i l'Aleix, al Castell de Guanta; aquest diumenge hem baixat el nivell i hem fet 29 km fent el següent recorregut:

Hem sortit del punt de trobada a les 09.00. Hem seguit pujant fins a Matadepera resseguint la riera de les Arenes i a la Masia de Can Torrella hem creuat la carretera de Talamanca per pujar cap a la Carena de Can Carbonell i Can Roure. A les 10.10 hem entrat al Parc Natural i hem arribat al Coll de la Riba per pujar fins a la Torrota de l'Obac i baixar a la Pastora a les 11.00. Allà hem descansat vint minuts, bevent i gaudint de les vistes que hi havia avui. Finalment, hem anat cap Els Caus i d'allà hem baixat avall fins a Terrassa a les 12.00.

Ha estat una sortida molt agradable, tot i el fred que ja comencem a notar a partir d'ara. Un matí força ennuvolat i al pas de les hores s'han anat trencant els núvols, fet que ha provocat que tinguéssim unes vistes de postal. Hem anat amb un ritme molt bo i ens hem trobat la tira de grups ciclistes per tot arreu. El millor ha estat sens dubte la baixada dels Caus fins a Terrassa. En total hem tardat 3 hores i hem anat a una velocitat mitjana de 9,6 km/h. Una ruta de 650 metres de desnivell.

També us vull dir que amb aquesta sortida, hem superat les 100 hores acumulades des que va néixer el grup, vénen a ser quatre dies seguits de circular en bicicleta per tots els llocs que hem anat fins ara. Que en siguin moltes més!!!

Amb aquesta sortida tanquem el mes de novembre, amb un desembre esperem que molt millor i poder tancar l'any de la millor manera possible, si pot ser amb 1000 km acumulats i 30 sortides al darrere, i la recuperació dels dos lesionats que malauradament tenim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari