diumenge, 3 de novembre del 2013

CRÒNICA: XXV Sortida dels Macacos (03-11-2013)

Ja hem fet la vint-i-cinquena sortida del nostre grup, la primera del novembre, la cinquena de la segona temporada, i la dissetena de l'any.

Caldes de Montbui
Castell de Guanta
Hem quedat a les 09 a la Plaça Vella, al cap de deu minuts hem anat a buscar l'Aleix a casa seva i hem partit cap al bosc de Can Deu, ràpidament hem baixat al riu ripoll i fins a l'alçada de Torre Romeu l'hem anat resseguint. Allà ha vingut la primera pujada forta, una dona ens ha preguntat quina hora era, hem contestat: < les deu i vint >. Deixem Torre Romeu per agafar el camí que ens porta fins a Polinyà i arribem allà a les 10.45. Llavors ha vingut un moment complicat ja que havíem d'anar a buscar el riu Calders però ràpidament l'hem trobat i aquí hem començat els llargs deu quilòmetres que separen Palau-solità i Plegamans de Caldes de Montbui, i que els hem fet a la vora del riu. A les 11.35 arribem al poble de Caldes, ens ha agradat molt, hem passat per la font del Lleó l'aigua de la qual raja està a uns 77ºC de temperatura. Abandonem Caldes per seguir la ruta, sense voler ens fiquem en un camp d'oliveres però sortim de seguida amb un petit incident, la meva cadena està torçada i bastant liada, cosa que ens porta 30 minuts de retard, però ho solucionem. Comencem a endinsar-nos al bosc passant per un castell i un polígon industrial i a partir d'un punt, comencem a pujar més notablement fins que a les 13.15 arribem al Castell de Guanta. Descansem una mica i agafem forces pel final de la ruta, un camí ens porta cap a Castellar del Vallès, sense voler anem a parar a la carretera però de seguida enllaçem altra vegada amb la ruta, quan arribem a Castellar. Baixem l'Avinguda i arribem al riu Ripoll, el creuem com vam fer a les sortides 12 i 15 i arribem a Can Deu, amb molta mandra de fer aquella pujada ja que portàvem 50 quilòmetres al darrere. Però en fi, a les 15.00 arribem sans i estalvis a Terrassa satisfets d'aquesta sortida excepcional d'una distància a la qual no estem acostumats, gairebé la meitat de la mitjana de les distàncies que acostumem a fer normalment.

Ha sigut llarga, dura, però xula. Hem superat el rècord de la segona posició tant com en distància total, com en velocitat mitjana.

Durant la ruta hem fet servir aquest track

De cara a la propera sortida, superarem les 100 hores acumulades des que vam començar a sortir. En properes sortides miraré d'alleujar el nivell de la ruta ja que amb aquesta hem suat la tira. I amb moltes ganes que es recuperi l'Edu de la seva lesió i pugui tornar, ja que el buit que ha deixat al grup és més que notable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari