dissabte, 1 de febrer del 2014

CALENDARI DELS MKCOS: FEBRER 2014

Hem deixat enrere el primer mes de l'any, el gener. Un mes en què el vam començar celebrant l'arribada del nou any i valorant el balanç de com havia estat el 2013. Havíem tancat un any de 675 quilòmetres que sumats els del 2012 donaven un total de 900 quilòmetres acumulats. El dia 2 de gener vam celebrar el cap d'any en una pizzeria i vam estar junts durant la tarda i la resta de dies abans d'acabar les vacances vam assistir a les sessions de Quinto del Social.


A punt d'acabar les festes, el dia 7 de gener vam fer la primera sortida de l'any, la 30. El dissabte d'aquella mateixa setmana vam fer unes partides de billar al Strike Pool i l'endemà vam pujar al Mont-Rodon (veure crònica) per fer una visita a la sèrie.

I començats el nou mes, demà diumenge 2 de febrer arriba la sortida 32, amb una ruta força nova i clau d'aquesta temporada.

Cliqueu per veure més informació
Dilluns arriba el primer aniversari del debut del Sergi que va debutar a la sortida 10, a la Serra del Troncó i l'Obac.

Aquest febrer doncs, ens centrarem en fer més sortides tot esperant l'arribada del bon temps que ja s'aproxima, i també decidirem si participarem a la bicicletada del Camí Moliner que es farà a Matadepera el 9 de març. 


Aquest mes també és possible que arribin nous debuts en el grup.

I pel què fa als GeoMKCOS, se'ns ha girat feina: el catxé de la Plaça Nova ha sigut espoliat aquesta setmana i ara ha quedat deshabilitat durant una temporada, rumiarem què fer, si reposar-lo de nou o arxivar-lo. Pel què fa a la sèrie del Mont-Rodon, tot va bé ara per ara, haurem de canviar el primer catxé ja que està mig espoliat, i fer alguns canvis d'ubicació a algun altre. El del cim va fent, està molt ben amagat i té molts visitants que queden satisfets de fer la nostra sèrie; segurament abans de setmana santa hi tornarem a pujar.

Mirant cap al futur, a la primavera i a la recta final d'aquesta temporada, us puc dir que ens esperent rutes molt bones: anirem més al mar, farem rutes "famoses", i tornarem a fer sortides de tarda i potser alguna de nocturna...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari