dissabte, 8 de febrer del 2014

EL NOU LOGO DELS MKCOS ES BASA EN LA SIMPLICITAT GRÀFICA

L'ANTIC LOGO
El grup està d'estrena, i és que fa poques hores vam abandonar aquella imatge que ens havia representat al llarg de quinze mesos, ha passat a la història i marcarà els inicis del grup. 

Vam decidir renovar-lo perquè crèiem que necessitàvem una millora a la nostra marca com a grup ciclista, volíem transformar una imatge en un gràfic més virtual, ja que l'anterior partia d'una fotografia real.

EL NOU LOGO JA ENS REPRESENTA
Hem fet algunes variants per adaptar-les millor a les xarxes socials. També hem adequat el contingut gràfic perquè complementi millor amb el logotip.


El que no ha canviat d'aquest nou logo, ha sigut el tipus de lletra, mantenint com fins ara el "Rockwell" i un ciclista pedalant, en aquest cas, blanc i dins de la "M".

Una novetat d'aquest canvi, la qual ha incentivat més a fer-lo, ha sigut l'idea d'aconseguir retallats tots els membres del grup, eliminant-lis el fons corresponent, per tal d'aconseguir només el cos, la persona. Això ens permet tenir una foto de tot el grup, ja que no coincidim mai per fer-nos-la real, però a part, introduir-nos un fons en comú com els que us mostrem a sota com a exemple. 



Amb els retallats podrem fer infinitat de gràfics diferents.



Possiblement els propers dies farem algun retoc d'última hora, però l'idea del nou logo ja és aquesta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari