EL RESUM DE LA TEMPORADA

diumenge, 9 de febrer de 2014

CRÒNICA: SORTIDA 33 (09-02-2014)

Ha costat però finalment avui hem pogut sortir uns quants per fer la sortida 33 dels Macacos. Amb nou logo estrenat divendres, avui ens hem posat damunt les bicicletes i hem començat a circular cap a tres quarts de deu cap a Matadepera. Avui ha sigut un dia especial per dos motius: hem superat els 1000 quilòmetres que van sumant des del setembre del 2012, i hem comptat amb dos nous debutants: el Jan Jover i el Bernat Garreta; que tot i haver sigut una ruta força dura (la més dura de totes les que hem fet) avui ens han demostrat que són molt bons ciclistes! 

A l'Ermita de Matalonga (Les Arenes)
Hem arribat a Matadepera i hem fet la pujada de Can Torres, allà hem descansat una mica de la pujada i hem seguit via fins al Collet de Cabrafiga on ens hem desviat i uns metres més amunt hem entrat a la baixada, fins a la carretera de Castellar. Hem fet un tros de carretera i hem tornat a entrar pels camins per anar a l'Ermita de Matalonga de Les Arenes, hem parat una estona més i després cap a Can Cadafalch, una pujada que tot i ser no massa dura, s'ha fet llarga (aquí ja començàvem a patir). Un cop a dalt hem presenciat el paisatge una estona, des d'allà teníem el Castell de Guanta a 7 quilòmetres, però avui hem baixat directament a Castellar del Vallès, la baixada semblava que no arribés mai, però després d'arribar en el moment dels 1000 quilòmetres, hem començat a baixar molt bruscament, un camí que tot i ser ample, tenia molts sots de gran tamany. Hem arribat a una casa i hem procedit a baixar a la carretera per arribar al poble de Castellar, el Bernat, l'Edu i jo hi hem arribat, però l'Arnau, el Jan i el Biel s'han trobat amb un home a la casa que duia una escopeta i els hi ha demanat que sortissin d'allà de seguida, i és que al baixar uns gossos ens han començat a seguir tot i que baixàvem molt ràpid. Hem decidit trobar-nos a Castellar i així ha sigut, hem sortit del poble i cap a Matadepera, quedava molt tros que no me l'imaginava que fos tan llarg. Es començava a fer pesat i veient que la resta del grup ja patien, no era gaire agradable, tenia ganes d'arribar. Hem anat fent parades i això ha fet que arribéssim força tard, però tot i així hem arribat. Una sortida de 44 quilòmetres en 6 hores i quart (velocitat mitjana de 7,1 km/h). 

Potser no era la ruta més convenient en un dia com el d'avui, amb gent nova que potser el que hauria sigut millor seria una ruta més suau... però el cas és que de tant en tant busco rutes per sobre del llindar al que estem acostumats i potser o m'he passat o no anàvem gaire ben preparats, no ho sé... Tot i així ha estat una aventura, una ruta fora del radi de sempre, que malgrat la duresa ens ha ofert unes sis hores molt divertides i plenes de converses, que això és el més important.

Acabo aquesta crònica donant la benvinguda als dos debutants, Bernat i Jan, i que gaudeixin tant com la resta hem gaudit en el temps que portem fent sortides.

Aquí teniu la ruta que he gravat des de l'Endomondo:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari