diumenge, 1 de juny del 2014

CALENDARI DELS MKCOS: JUNY 2014


Sense adonar-nos-en, ja arribem a les portes de l'estiu de la segona temporada.


Una temporada que s'enfronta a la recta final després de deu mesos de l'inici. Veníem de la primera amb uns objectius clarament marcats; seguir mantenint l'essència del grup, noves rutes, créixer... començàvem el setembre amb les ganes de continuar el camí.

Tot i que hem fet menys sortides que l'any passat i en menys freqüència, crec que no hi ha cap motiu de culpabilitat, són coses de la vida i dels temps que corren, ja en vindran de millors; i venint l'època que vindrà, ho tindrem bastant fàcil. Tot depèn de nosaltres.

Sortim d'un maig més actiu que els darrers mesos i l'hivern, amb un parell de sortides i alguna excursió a peu, hem continuat emmarcant la segona temporada abans d'un petit gran obstacle, els examens. Que maco és el juny!!!

A partir de la segona meitat de mes i quan tot s'hagi acabat, vindrà el moment de començar la temporada d'estiu. Una segona quinzena que ve marcada per l'aniversari del Sergi el dimecres 18 i tot i que no estigui marcat al calendari, el sant del Jan el dimarts 24.


El Sergi farà 16 anys, una setmana abans del sant del Jan

Tot i que ja estiguem preparant la temporada d'estiu, l'estació començarà astronòmicament parlat, el dissabte 21 de juny, dia del solstici, quan faltin nou minuts per la una del migdia.


Aquest estiu podríem fer alguna sortida arran de mar
Com ja us havia comentat, la idea d'aquest estiu és fer sortides per la costa i anar practicant per muntanya els corriols tècnics. També estaria bé provar alguna sortida nocturna (sense les males condicions que teníem a la sortida 19 de l'any passat).

El futur dirà, segurament la tercera temporada després de l'estiu tendirà a ser més tènue, ja no sortirem tant com fins ara, estarem tots fent batxillerat i cada vegada tindrem menys temps per la bici, però intentaré trobar la manera de no perdre el nostre costum.

El nou catxé de la Nova
Per acabar aquest breu article informatiu, parlant dels GeoMKCOS no se'm podia passar per alt que el catxé de la Nova torna a estar actiu, de fet ja porta unes quantes setmanes i sembla que la nova ubicació agrada. La ratxa del Mont-Rodon en canvi està més calmada i ara per ara poca gent hi va, potser aquest estiu es torna a incrementar una mica. També dir-vos que a l'incorporar-me en grups de geocatxers pel Facebook ha fet que la faceta dels "geos" sigui més coneguda.

Aquest estiu seguirem buscant catxés i sumant estadístiques, (sense ànim d'ofendre a ja sabeu qui...). 

Sense anar més lluny, celebrem l'arribada del juny amb la cançó que probablement ens acompanyarà aquest estiu, juntament amb tot el què anem realitzant els propers mesos.

Si algú te alguna cosa a comentar, que comenti!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari