dijous, 26 de juny del 2014

CRÒNICA: SORTIDA 36 "LA CLAU QUE ENS PERMET OBRIR"

Selfie amb el catxé 200
Ja hem tancat la porta del curs tot passant per Sant Joan, i hem entrat a les vacances. Obrim la porta de l'estiu. 

Comencem l'estiu de la millor manera! Amb una nova sortida, avui dijous hem realitzat una nova ruta en bici, tot passant pels rodals de la riera de les Arenes, als peus de Sant Llorenç. Una ruta que ens ha portat a les masies de Can Garrigosa, Can Pèlags, la Barata i la Torre de Salvans. Amb l'Aleix i l'Arnau, hem repetit un recorregut ja fet en sortides anteriors, però que no ens cansarem mai de fer-lo, igual que molts altres.




Fent el vermut a Les Pedritxes
Al llarg de la ruta hem trobat dos catxés de gran qualitat, el primer, sota la Barata, ens ha servit per fer-nos entretenir tot buscant una clau d'entre cent-seixanta més que ens permetés obrir la caixa; amb l'ajuda tot s'aconsegueix! I el segon, més amunt, sota Torre Salvans, ens ha servit per arribar a una xifra rodona de catxés trobats, els meus dos-cents!

Després hem continuat la ruta tot passant per un corriol resseguint el Torrent de l'Escaiola, que acabant sent una pista asfaltada fins a la carretera, on hem baixat a les Pedritxes a fer el vermut i un bany de bon gust!!
 
Un matí molt agradable i rodó, sense cap incidència, tot conversant els plans per l'estiu: moltes rutes entre altres idees pel cap!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari