EL RESUM DE LA TEMPORADA

dilluns, 3 d’agost de 2015

CALENDARI DELS MKCOS: AGOST 2015


Amb la tercera temporada finalitzada ens trobem en el període de vacances que s'estendrà al llarg de tot el mes, ben bé fins la darrera setmana d'agost quan donarem el tret de sortida a la pretemporada.

Així doncs tanquem un mes de juliol força positiu encara que la primera quinzena vam estar una mica apagats; segurament part de la culpa se la va endur l'onada de calor tant consistent que vam tenir aquells dies. Malgrat tot, a partir de la quarta setmana i sobretot gràcies a l'estada de L'Escala la cosa es va acabar animant. En definitiva un total de sis sortides, una més que l'any passat. 

La primera sortida del mes i de l'estiu va arribar el divendres 9, amb un recorregut nocturn per la banda baixa de la Serra de les Pedritxes i finalitzant al turó de les Roques Blanques. El diumenge de la mateixa setmana vàrem fer la segona no gaire lluny d'on va transcórrer l'anterior, per la veïna Serra del Troncó i la conca de Gaià

El petit parèntesi de la setmana següent ens va conduir cap a la posterior, quan el dimecres marxàvem cap a L'Escala. Allà, a banda d'anar a la platja i celebrar el divuitè aniversari de l'Edu vam fer un total de tres sortides, entre elles la d'anada i tornada i entremig, la sortida més representativa dels quatre dies que vam ser-hi tot fent via pel Parc Natural del Montgrí amb la coronació del cim de Rocamaura. Us ho expliquem amb més detalls a la crònica corresponent i aprofitem per compartir amb vosaltres aquest vídeo, fet per l'Edu, que dona fe de com de bé ens ho vam passar, a més de totes les fotografies que podeu trobar al nostre àlbum de Google+.

Després de L'Escala hem encarat la darrera setmana de juliol tot culminant el final de la temporada que finalment, l'ha protagonitzat la sortida del passat divendres. En aquesta ocasió la clausura s'ha realitzat ben a prop de la muntanya mare del nostre Parc Natural, passant per les cases de Can Pobla i el Pla dels Escorpins. Per últim i ja entrats al mes d'agost, aquest diumenge tres de nosaltres hem fet jornada tot caminant per La Mola, enfilant-nos-hi per la Canal de l'Elefant, ben a prop de la Castellassa de Can Torres, i de baixada ens vam atrevir a creuar el Mal Pas inferior de Can Pobla, que sincerament és molt més fàcil del què ens pensàvem, abans d'endinsar-nos a la que molt probablement és la cavitat més llarga de Sant Llorenç, la Cova del Manel, amb 788 metres de profunditat. Encara que allà dins ens hi vam tirar gairebé una hora, vam decidir girar cua quan ens trobàvem prop del Clot dels Ossos. Com podeu observar a la topografia el què vam recórrer no és res més que la punta de l'iceberg.

L'Arnau a punt de superar el Mal Pas de Can Pobla
Després de fer el talp durant una hora, tornem a ser humans!
Una gran experiència que sens dubte ens hi farà tornar ben aviat, molt més ben preparats i esperem que amb més companyia per continuar descobrint-la, entre altres projectes que tenim pendents en aquest sentit, a banda de tot el que ens espera a nivell de BTT que sens dubte no hi pot faltar per la temporada vinent!

L'aniversari del Bernat Garreta el proper divendres 14 d'agost marca un dels pocs dies rellevants d'aquest mes, a banda del Dia Internacional del Geocaching que tindrà lloc l'endemà i per últim, el divendres 21 quan serà el segon aniversari dels GeoMKCOS. Ens hi posem a parlar tot seguit.
El passat dissabte 18 vam ser presents, per segona vegada, a una geotrobada que en aquest cas es tractava d'un esmorzar de germanor al bar "Tasta-ho" de Cerdanyola del Vallès, organitzat pel team WiwokPer altra banda, el dilluns 27 va tenir lloc la primera edició d'un nou GeoEvent que a partir d'ara es realitzarà cada mes al Viena del centre de la nostra ciutat. Una idea del LordDeno que ens donarà l'oportunitat de reunir-nos mensualment amb els geocercadors més pròxims.

Els assistents de la geotrobada "Wiwok's Event"
La forta calor ha fet que aquesta vegada la sèrie del Mont-Rodon no hagi rebut cap visita. Els catxés continuen en bon estat tret del sisè, que estem a l'espera d'anar-hi per comprovar si realment ha estat espoliat. Ho farem de cara a la tornada.

1 comentari:

  1. Un bon estiu i un bon juliol gràcies, principalment, a la bona estada passada a l'Escala. Tanquem una temporada més i amb moltes ganes d'arribar a la 4a que segur que serà més divertida i impresionant que les ja viscudes.
    Bones vacances a tots i visca els Mkcos!

    PD: 1 hora de "cluquilles" a la cova dels collons?

    ResponElimina

Fes el teu comentari