diumenge, 16 de març del 2014

ELS "GEOMKCOS" TAMBÉ RENOVEN LA SEVA IMATGE

Antic logo (Agost 2013-Març 2014)
Poc més d'un mes després de la renovació del logotip dels MKCOS, ahir, coincidint amb la troballa número 100 i el 1/2 any de l'instal·lació dels catxés del Mont-Rodon, va ser el torn d'estrenar la nova imatge dels geocatxers del grup, la dels GeoMKCOS.

Més informació sobre els GeoMKCOS
Nou logo (Març 2014-actualitat)
I és que ha sigut tota una coincidència; ja que ahir l'Edu i jo vam anar a fer la sèrie de catxés de Can Fonollet a Les Fonts, en bici, i un cop a casa, em vaig adonar que en el darrer catxé de la sèrie, (el millor) va ser el de la troballa centenària. A més, ahir feia mig any que havíem pujat al Mont-Rodon per col·locar la nostra sèrie.

Així doncs, crec que era oportú que en un dia com ahir, i amb la imatge dels MKCOS  ja renovada, havia de ser el torn dels "geos".

El nou logo, també basat en la simplicitat gràfica, comparteix semblances amb el dels grup general: la "M" gegant, el tipus de lletra, el ciclista virtual, etc. En canvi, el verd i la gespa substitueixen el blau cel; l'objectiu no és més que cap altre marcar una diferència clara entre els "geos" i la resta del grup.

Variant del logo, incloent-hi els membres que en formen part

1 comentari:

  1. Hola nois, sóc l actual segon entrenador de l' equip juvenil de btt català.
    Actualment estem buscant nous fitxatges ja que 3 integrants de l' equip han pujat a la categoría absoluta.
    Hem vist els vostre index IBP hi estem sorpresos amb els vostres números. Teniu molt potencial.
    El dia 13 d' abril hi ha una petita prova d' ascens i descens del Tibidabo. Hi participen unes 80 persones de menys de 18 anys, no us preocupeu per la duresa de la cursa, si, es dura però veient els km/temps que feu no tindreu problema per quedar dels 25 primers. Tot i que no importa el que quedeu.
    Espectulant, però si entreu al equip, amb el vist i plau dels vostres pares/tutors legals + el vostre DNI + la targeta sànitaria + omplir 1 formulari, com a mínim tindreu l' asegurança i una samarreta tècnica oficial de la seleccio catalana de la btt i un mallot també oficial.
    M agradaria que hos possesiu en contacte amb mi l' abans possible, abans del 31 de març.
    Us deixo el meu gmail : selecciocatalanadeciclisme@gmail.com.
    Moltes gràcies .

    atentament Joan Pere

    ResponElimina

Fes el teu comentari