dilluns, 12 d’octubre del 2015

SORTIDA 76: DISSABTE 10 D'OCTUBRE


Avui hem dedicat el primer dia d'aquest cap de setmana llarg a desviar-nos dels indrets més recurrents per conquistar noves terres. Des de Terrassa agafem la riera de Gaià i a Viladecavalls la Serra de Collcardús ens acompanya fins arribar a la carretera d'Olesa a Vacarisses, on uns quilòmetres més endavant entrem a la Reserva Natural de Puigventós; una serra situada a cavall de Vacarisses i Olesa de Montserrat on el paisatge canvia força tant en vegetació, que aquí ja no és tant densa, com en geologia; doncs la calcària montserratina agafa un fort protagonisme. 

Després d'aturar-nos a fer un petit aperitiu a Sant Pere Sacama, continuem fent camí cap al Coll de les Espases; allà les vistes de Montserrat són espectaculars! Més endavant ens enfilem ja a la carena divisòria dels dos termes, on ja es contempla la plana de Vacarisses i al seu darrere, l'extensa Serra de l'Obac. Observem detalladament el recorregut del Camí Ral que la recorre a més dels cims més elevats, com el Castellsapera o La Mola de Sant Llorenç, i els petits municipis que s'amaguen als contraforts; Rellinars, Castellbell...

Finalment baixem cap a la C-58 i des de Vacarisses prenem el tren que ens porta cap a Terrassa.



Una sortida ideal per aprofitar el dissabte amb un bon nombre d'assistents, que cada vegada és més difícil d'aconseguir. Alguns de nosaltres, amb la consciència enfocada a l'aventura que ens espera la setmana vinent, ja us l'explicarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari