diumenge, 22 de desembre del 2013

CRÒNICA: XXVIII Sortida dels Macacos (22-12-2013)

Quinze sortides més tard... Avui, 22 de desembre, hem fet la sortida 28 repetint aquesta mateixa ruta (tret del final que després de La Barata en comptes d'anar per la carretera hem passat per Torre Salvans i hem baixat pels Rourets.


Així doncs, hem tornat a Can Pèlacs. Amb l'Arnau Oller, hem sortit de Terrassa a les onze i quaranta minuts més tard hem arribat a Matadepera i allà ens hem trobat amb dos amics del poble que avui ens han acompanyat a la sortida; hem comptat amb molt bona companyia, amb el Jan Margarit i l'Oriol Gutés.


Hem passat un gran matí de sol i temperatures molt agradables compartint aquesta sortida amb ells dos, amants de la natura i dels esports de muntanya, amb un historial impresionant de curses i resultats. Moltes gràcies Jan i Oriol, esperem que ens tornem a veure aviat; sempre podreu comptar amb nosaltres!


Resultats de la XXVIII Sortida dels Macacos (del perfil
de l'Endomondo del Marc Samper)
Hem fet 28 km en dues hores i mitja amb una velocitat mitja doncs, prou bona com per augmentar el promig. Aquesta ha sigut la primera sortida d'hivern de la segona temporada dels MKCOS. L'hivern passat vam fer sis sortides.

Per tant doncs, hem deixat enrere la tardor, on hem fet cinc sortides (una menys que la temporada anterior).

Aquesta setmana tenim la Pujada a La Mola, la cursa comença a les 10 del matí (la mitja hora abans seria recomanable escalfar). I a veure si sortim diumenge que ve per fer l'última sortida de l'any.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari