dimarts, 24 de desembre del 2013

LA PRIMERA TEMPORADA

Ja fa mig any que vam tancar la primera temporada dels Macacos, que va començar el setembre del 2012 amb la Pedalada Contra el Canvi Climàtic i va acabar el juliol del 2013 amb una sortida per la tarda amb el Sergi l'Edu i el Samper per Can Candi i Matadepera

Al llarg d'aquests deu mesos vam acumular 556.2 km, 70 hores (gairebé tres dies). Amb un promig de velocitat mitjana de 8.19 km/h, aquesta és una dada important perquè ens diu el ritme que hem portat en general, en un total de 20 sortides.

La segona temporada va començar el setembre d'aquest any, amb dues sortides de pretemporada i després n'hem fet sis més. Portem 312,7 km que sumats amb els de la temporada anterior ens dóna un total de 868,9 km (un 35 % d'aquests quilòmetres els hem fet en segona temporada, i només portem quatre mesos; això significa que estem augmentant el ritme de sortides i el promig de distància per sortida). El promig de velocitat mitjana que portem actualment és de 8,43 km/h (9 km/h a segona temporada)

Encara ens queden doncs, uns quants mesos per anar sumant quilòmetres de la segona temporada. Us penjo però, el vídeo de la primera temporada que ja el vam estrenar al setembre però per uns errors tècnics i alguns retocs d'última hora fins avui no ha sigut possible penjar-lo aquí al blog.

Com que encara és probable que fem alguna sortida més aquest any, la setmana que ve ja farem el balanç del 2013 (no es podrà comparar amb el 2012 perquè vam començar des del setembre)

MÉS INFORMACIÓ SOBRE LA PRIMERA TEMPORADA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari