diumenge, 29 de desembre del 2013

CRÒNICA: XXIX Sortida dels Macacos (29-12-2013)

Avui s'ha acabat el 2013 dels MKCOS, no faré cap balanç de l'any perquè ja el faré dimecres quan hàgim iniciat el 2014 i podem fer una repassada a tot el que ha passat aquest any, que és molt.

Avui doncs hem fet la darrera sortida d'aquest any, la 29; i la novena de la temporada. Per mi totes les sortides són especials i no n'hi ha cap que se'n lliuri, a cada sortida passa alguna cosa que en diu molt i la d'avui és ben clara: l'Edu ha tornat! Sens dubte aquesta és la frase de la sortida o bé com m'ha demanat l'Edu, de posar-li un títol a la crònica referent a la sortida, i en aquest cas podria ser: "El passat torna al present" "Després d'un temps, passa un segon"...

Ens hem trobat a l'hora i lloc tal i com hem quedat, partint de la Plaça Vella amb l'Aleix, l'Oriol, l'Arnau i l'Edu hem anat cap a Matadepera; era primera hora i feia fred, aquest tram és el de sempre i possiblement el més avorrit, per tant he intentat variar una mica el recorregut pel poble travessant el barri de la Muntanyeta en comptes de passar per la riera o amb els cotxes; carrers doncs no tant tranquils.

Punt de reagrupament, a Can Torres (11.45)
Hem arribat a la Font de la Tartana i aquí començava la primera pujada, enfilada cap a Can Torres on allà hem fet reagrupament i mentrestant hem anat petant la xerrada una bona estona i fent un cop d'ull al meu catxé. Un cop tots junts, hem entrat a la zona crítica de la ruta, el punt on l'Edu va caure i es va lesionar; per tant hem anat molt alerta i fent broma hem enregistrat el moment en què passàvem per aquest punt. Per sort no ha passat res i hem procedit a continuar la ruta d'avui, la ruta que per cert vam fer al març i va ser la primera sortida que vaig fer crònica.




A Sant Feliu del Racó, abans de fer la baixada fins a Castellar del Vallès (13.00)

I hem tornat a creuar doncs, pel riu Ripoll, avui m'ha tocat a mi




Sortint de Can Deu per creuar la carretera i anar a Mossen Homs (14.00)

Després de Can Torres han vingut les primeres baixades passant per Mas Girbau i arribats a Sant Feliu, ens hem fet més fotos i hem fet la gran baixada que separa aquest poble amb Castellar. Una estona molt divertida i arribats a baix, hem entrat al riu Ripoll i hem gaudit una estona més del sol i el bon temps que ha fet tot creuant les aigües que a l'últim tram m'han jugat una mala passada, he punxat. L'Edu i jo ens hem quedat enrere mentres hem solucionat el problema i en vint minuts hem continuat entrant ja a l'últim tram de la sortida, i també força pesat, Can Deu. Les converses amb l'Edu han fet que passés ràpid la pujada fins a Can Deu i a dalt a Sant Julià hem fet reagrupament amb la resta del grup. Hem continuat ja cap a Terrassa. Tot i que al final, serà per confusió de camins o vés a saber, ens hem separat i no hem arribat tots junts a Terrassa però en fi, el que tenen els grups!

Creuant els camps abans d'arribar a Terrassa (14.05)


ENLLAÇ A L'ENDOMONDO PER VEURE ELS RESULTATS

Amb aquesta sortida sumem uns 30 km més fets en 3h i tres quarts amb una velocitat mitjana de 8.6 km/h. Ja en parlarem més detalladament però tancarem l'any amb 900 quilòmetres acumulats dels quals 675 aquest 2013 (dels quals 330 de gener a juliol i 345 de setembre a desembre)





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari