dilluns, 1 de desembre del 2014

CALENDARI DELS MKCOS: DESEMBRE 2014



Fent una mica de memòria, recordarem el final d'un gran estiu amb bon peu; vam començar la pretemporada i l'inici de la tercera temporada amb les sortides de la Circular Terrassa, Vacarisses i el dia de Caldes de Montbui i Castell de GuantaDurant les setmanes posteriors, un parell de sortides més, una cap a la Font del Troncó i l'altra cap a Sant Feliu; ens preparàvem per l'arribada d'un dels esdeveniments més destacats de l'any, la Falconada, de la qual en vam sortir ben satisfets, va ser un gran dia. La setmana següent patíem l'efecte post-falconada amb una sortida ben tranquil·la pels Galliners, i set dies més tard tornàvem a escalfar motors amb una ruta plenament de muntanya, per la Serra de l'Obac.


Una ruta que ens ha conduit cap al primer punt d'inflexió de la tercera temporada, no tant remarcable com el que vam viure la passada primavera, de moment. Cosa ben normal amb l'època d'examens i el mal temps que ha fet darrerament. Per sort ja hem entrat al mes de desembre, s'acosten les vacances de Nadal i per tant, s'acosta el moment ideal per recuperar el temps perdut.

El mes de desembre s'estrena amb un primer cap de setmana de quatre dies. I dues setmanes després arribaran les festes nadalenques. A partir d'aleshores tindrem l'oportunitat de realitzar unes quantes sortides, al mateix temps que també ens preocuparem d'altres temes a nivell de grup, un d'ells la Pujada a la Mola pel dia de Nadal, com també anar pensant en altres projectes de cara l'any vinent.


Parlant de dates concretes, aquest mes hem d'esmentar dos esdeveniments importants; el dia 2, farà dos anys que l'Eduard Verdaguer va debutar al grup amb la cinquena sortida de la primera temporada; tres setmanes més tard ho va fer l'Oriol Muñoz, amb la setena el dia 23.

Per altre banda afegir que el proper dijous 11 serà el Dia Internacional de les Muntanyes, i el dilluns 22 començarà l'hivern astronòmic.


Estem a les portes de tancar un any i d'obrir-ne un altre, moment d'aturar-nos i mirar enrere per observar tot el què em fet fins ara durant aquests dos anys llargs. És brutal la quantitat d'experiències i de quilòmetres que portem a la nostra esquena, com també ho serà tot el que vindrà a partir d'ara. A partir d'aleshores, seguirem dissenyant el nostre futur per tal de tirar endavant i millorar any rere any. Esperem que amb l'ajut de tothom això sigui possible!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari