diumenge, 7 de desembre del 2014

CRÒNICA: SORTIDA 51 "DAVANT DEL PRECIPICI"


Amb l'arribada de la sortida cinquanta hem relaxat una mica la bona tralla dels darrers mesos; això s'ajunta amb l'època del fred i el petit parèntesi que hem tingut les últimes setmanes.

Així doncs, avui decidim quedar-nos per la plana i fer una ruta de vint quilòmetres pel Bosc de Can Déu i els plans de Can Bonvilar. Primer de tot esperem l'Edu a casa de l'Aleix i d'allà pugem la carretera de Castellar fins a la torre de Mossèn Homs; en aquell punt ha passat el mateix que va passar ja fa dos mesos, ens separem per accident i ja no ens trobem fins a Sabadell. L'Edu i jo continuem la ruta prevista fins Sant Julià d'Altura, on una trucada ens confirma que estan a la ciutat; agafem el carril bici i baixem per trobar-nos.

Des de Sabadell tornem al Bosc de Can Déu passant per l'ermita de Sant Vicenç de Verders, on descansem una bona estona i jo em distrec dibuixant el logo sobre el terra. D'allà ens dirigim al mirador de Ribatallada i aprofitem per fer quatre fotos davant del dia tant clar. Des de Ribatallada tornem a la carretera per entrar als plans de Can Bonvilar, creuem camps i una hípica i agafem un tros de la pista asfaltada vins arribar a la via del tren, que la resseguirem fins a Terrassa passant per Torrebonica. 

Mirador de Ribatallada

Finalment hem tancat el primer cap de setmana del mes fent més sortides que el novembre; també afegim que respecte les dues temporades passades, en una data com avui mai havíem arribat a fer tantes sortides; en el cas de la primera en portàvem sis, a la segona set, i aquesta deu -afegint la Falconada que compta com a una més.

A banda d'això segons els recomptes de l'índex IBP, aquesta seria la sortida menys dura que hem fet fins ara. Tal i com podeu veure en el següent gràfic, la sortida cinquanta queda en la cinquena posició.


Recordeu que d'aquest índex, els paràmetres que es tenen en compte a l'hora d'obtenir-ne un valor són la distància i el desnivell (veure més informació)



De cara a les properes setmanes seguirem fent més sortides, intentant que siguin un pèl més dures, però a la vegada igual de simpàtiques. En un parell de setmanes començarem vacances i ja tindrem més temps per anar tancant l'any amb bon peu, que evidentment ha sigut excel·lent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari