divendres, 5 de desembre del 2014

PRÒXIMA SORTIDA: DIVENDRES 5 DE DESEMBRE



Recuperem la tercera temporada del calaix. Amb l'arribada del desembre, també culminem les últimes sortides de l'any 2014. La primera del pac és la d'aquest divendres, la número cinquanta.

Un nombre molt rodó que un cop més, ens tornarà a portar a una zona ben clàssica; des de Terrassa anirem cap a l'Hospital del Tòrax per resseguir un tros dels camps del Bonaire, tal i com vam fer en la primera sortida d'aquesta mateixa temporada.

En poca estona arribarem a la pista que ens obrirà de nou les portes de casa; entrarem a la Serra del Troncó per un camí poc habitual. Ens enfilarem fins al Pla de l'Alzina del Vent i seguirem el camí fins a les Foradades.

Moment a partir del qual començarem a baixar pel Coll de la Riba, urbanització de les Pedritxes i la riera de les Arenes fins a Matadepera i Terrassa.

Serà un bon inici del pont de la Puríssima d'aquest any, el qual segurament ens portarà una sortida més de cara al diumenge, en aquest cas per la banda de Can Guitard i la Pineda fins a Rellinars, ruta força nova.

A partir de llavors i durant les properes setmanes, anirem planificant les vacances de Nadal.

La sortida d'aquest divendres serà força suau, ideal per recuperar forces després de molts dies sense sortir, mica en mica anirem tornant al nivell ideal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari