dimecres, 1 de juliol del 2015

CALENDARI DELS MKCOS: JULIOL 2015


Després dels examens de final de curs i les proves de la Selectivitat, la segona quinzena de juny, o més ben dit, les setmanes centrals, ens han permès arribar a fer tres sortides més i totes elles realitzades abans de Sant Joan, encara dins de la primavera astronòmica; trimestre del qual n'hem fet una valoració a la crònica de l'última sortida.

Dit això anem parlant del mes de juliol que ens portarà cap al final de la tercera temporada. Durant aquestes cinc setmanes llargues que tenim per endavant, mirarem d'aprofitar-les el màxim a nivell de sortides, que les combinarem amb altres coses que tenim planificades per aquest estiu, destacant les jornades de platja a Barcelona i el Maresme. Segurament aquest any per primera vegada sortirem de la província i passarem uns dies a la Costa Brava.



Sota la fotografia de l'Eduard, el Sergi i l'Arnau, arreplegats a la cota més elevada de la Serra dels Galliners, el calendari també ens deixa unes quantes dates per mencionar. Començant per la Festa Major de Terrassa que tindrà lloc el primer cap de setmana, i el dissabte següent, que és el divuitè aniversari del Marc Cornellas; encara que actualment ja no és membre actiu en aquest grup, sempre serà un dels nostres.

A la segona quinzena és quan realment arriba el plat fort i calent; divendres 17 és el sant de l'Aleix, diumenge 19 l'Eduard Verdaguer farà els seus divuit anys i amb ell ja comptarem amb tres majors d'edat. Un dels protagonistes de la setmana següent serà l'Eduard Restoy, que haurà complert el seu primer any de MKCO, justament el dia 23 que cau en dijous. Tres dies després, diumenge 26 és el sant del Quim

Pel què fa a les postres, els deliciosos disset anys del Biel arribaran el dimecres 29. Un dia que serà dels últims d'aquesta temporada que, quan arribi el moment, en farem el seu ampli resum en aspectes de qualitat i quantitat. Per fer-ne un primer titular, hem de dir que ha estat una temporada molt nombrosa de sortides, quilòmetres i de nous indrets conquistats. Malauradament però, també haurem de parlar de la dada negativa, la baixa assistència i implicació per part de molts membres que s'ha manifestat sobretot amb més contundència al llarg de la segona meitat, fent que la mitjana baixés del quatre, que ja és menys de la meitat, al tres. Aquest és un problema molt greu ja que amb aquestes condicions, el grup no tira endavant com ho hauria de fer o si més no, es fa molt difícil.



L'única visita que hem rebut aquest mes a la sèrie del Mont-Rodon ha fet saltar l'avís de la possibilitat que el sisè catxé hagi estat espoliat. Així ho testimonia "Kirpha'11" amb el següent missatge: "No l'hem trobat! aquest o no ha volgut sortir o ha volat! tot i veure la foto spoiler no l'hem sabut veure. L'últim registre és de fa quasi dos mesos i la zona es veure que han tallat branques i arbrets i l'han netejat. No sabem si es que ha desaparegut, no l'hem sabut trobar o que les coordenades no estaven bé, encara que ens hem recorregut tota la zona. On no hem mirat es a l'altra costat del camí, però la foto satèl·lit marcava a la paret de la dreta. Pot el propietari confirmar si hi és??? ens ha fet ràbia no trobar-ho ja que els hem trobat tots i amb molt bones condicions. Gràcies. seguirem aquest catxé!"

Imatge spoiler del sisè catxé de la sèrie del Mont-Rodon
Properament prepararem un nou contenidor i segurament li modificarem lleugerament les coordenades, ja que a dins d'una paret de gres inestable potser no és el lloc més adequat. Tal i com ens comenta el mateix geocatxer, la resta de catxés continuen al seu lloc a l'espera de noves troballes, que a hores d'ara ja ronden el centenar. 

Tanquem l'article facilitant-vos dos enllaços per recordar amb imatges de com va ser l'estiu de la segona temporada i també el de la primera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari