dissabte, 11 de juliol del 2015

CRÒNICA: SORTIDA 70 "BONA NIT"


Amb una mica de retard, però val més això que res, aquest dijous hem realitzat la primera sortida d'aquest estiu en unes condicions poc habituals per nosaltres. Hem sortit de nit, però molt més ben preparats que l'última i primera vegada que ho vàrem fer, ara farà un parell d'anys en un mateix mes de juliol, en un recorregut que accidentalment se'ns va tirar el temps a sobre; sort que era estiu!

Arrenquem quan passen cinc minuts d'un quart de nou del vespre i ens dirigim cap al camí de Can Bogunyà per entrar a la Serra de les Pedritxes. Pel fet de ser encara, uns novells de la BTT nocturna, decidim esquivar l'abrupte corriol de la font del Janot i seguim pel camí ample de dalt. Tanmateix hi ha un punt on la pista no té continuïtat i això ens obliga a baixar per unes escales i enllestir els cinc-cents metres de corriol que no ens hem pogut estalviar; de totes maneres és un tram molt menys complicat. A partir d'aquí activem els llums perquè la nit ja és amb nosaltres.

Arribem al camí de Can Roure i amb prou rapidesa assolim el quilòmetre i mig fins al collet de Sant Joan; finalment entrem al turó de les Roques Blanques i coronem, un cop més, el seu cim.

Ens asseiem damunt la barana de fusta i mentre l'Arnau va devorant el seu sopar, del qual me'n convida a fer un tastet, contemplem la privilegiada visió ataronjada de les grans ciutats del Vallès que contraposa amb el cel ben estrellat. Certament, la brisa nocturna, acompanyada de l'aroma ben fresca de la muntanya, el típic carrisqueig dels grills, i a la vegada aquell petit silenci que en algun moment es deixa "sentir" no té preu! 

Amb la pau i tranquil·litat que ens emportem procedim a tirar cap avall. Arribem a casa a pocs minuts de la mitja nit.


MÉS FOTOS DE LA SORTIDA 70


Una experiència que sens dubte s'haurà de repetir, i esperem que ben aviat! Amb aquesta sortida ben fosca i màgica, comença el compte enrere, iniciem el camí que durant aquest juliol ens anirà portant cap al final de la tercera temporada, un any més. Un camí que pot ser més llarg o més curt, ja ho anirem veient! Ara mateix només podem dir això: bona nit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari