dissabte, 4 de maig del 2013

XVI Sortida (Cròniques)

Aquí tenim dels cròniques de dos MKCOS sobre la XVI Sortida dels Macacos.


Crònica del Marc Samper


Primera sortida de tarda dels MKCOS. Setzena sortida de la primera temporada. Tot i que només érem tres: l'Edu, el Sergi i jo, ha estat prou be. Hem sortit a les 17 dels FGC de Terrassa, hem pujat i hem arribat a Matadepera. Hem agafat el mateix camí que vam fer a la tercera sortida però al cap de ben poc, ja hem agafat el camí que puja al Mont-Rodon. Un cop a dalt, després d'urna forta pujada, hem reposat. Hem fet quatre fotos i hem tornat a baixar a Matadepera i finalment Terrassa.

Després d'haver-la fet, estic satisfet i puc dir que sortir per les tardes, també mola. No ha fet gaire sol però tampoc ens ha plogut. La propera vegada que hi pujem esperem que pugui venir més gent.

La propera sortida ja serà més lite, tornarem a Barcelona i aquest cop, per banyar-nos a la platja.

Crònica de l'Eduard Verdaguer

Estàvem avisats que seria una sortida dura, ja que la puja s’enfilava molt, i, així ha estat, uns principis tranquils on el Marc, el Sergio i jo (Edu) buscàvem arribar  fins al objectiu, arribar, ni mes ni menys al cim del mon- Rodón! 
Quan hem entrat al bosc, hem decidit anar per la ruta més llarga, ja que n’hi havia una altre que era més curta però, molt intensa. Dons els mon-Rodón ens esperava, a uns 6 km aprox. Hem començat amb una baixada i després ja s’ha enfilat, fins el moment que pensaves que més amunt sols hi havia el cel! I seguia amunt, i seguia amunt! I, després ens hem trobat una esplanada, amb un arbre al mig, podiem dir que habiem arribat al cim! Ara faltava baixar! De baixada tot ha sigut més senzill.

De diversió no n’ha faltat, ha estat una ruta intensa però a l’hora molt bonica!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari