dimarts, 10 de setembre del 2013

CRÒNICA: XXI Sortida dels Macacos

Avui hem estrenat la segona pretemporada dels Macacos, i ben aviat arribarà la nova temporada. Hem començat a les 10.12, sortint des de la Plaça Vella com sempre. A les 10.52 hem arribat al Llac Petit i hem fet un descans mentres hem anat a veure el catxé.



A les 11.15 hem pujat cap el Camí de Can Bogunyà fins agafar el sender que et porta a la Font d'en Janot (11.25) allà mentres hem estat esperant al Quim hem vist el vídeo de la promo del aniversari i xerrant. Llavors quan ha arribat el Quim hem fet via cap a la Font d'en Janot, hi hem arribat  a les 12.00. Allà hem omplert aigua i hem buscat el catxé que fa pocs dies que hi és i pel Marc ha sigut el seu catxé número 100.


Hem sortit d'allà a les 12.45

Hem enfilat el camí de la Font del Troncó, una pujada forta inesperada que ens ha portat fins al trencall que et porta a totes bandes, llavors hem anat direcció Les Pedritxes per fer una visita a Les Foradades i trobar el catxé corresponent pels qui encara no l'havien trobat. Hem deixat el Travel Bug del Llac Petit i hem agafat una GeoCoin. 



A les Foradades hi hem arribat a les 13.25 i hi hem marxat a les 13.40.

Per acabar hem baixat a Les Pedritxes i hem arribat al pavelló de Matadepera a les 14.25 baixant a tota pastilla per arribar a Terrassa però al camí de Can Sales amb un petit incident (roda punxada de l'Arnau) i per acabar-ho d'adobar hem passat per un bassalt enfangat que ens ha deixat ben nets. Hem arribat a casa aproximadament a les 15.15

Per començar no ha estat gens malament, jornada prèvia a la Diada de Catalunya, on gairebé tots assistirem a la Via Catalana (però no junts).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari