dijous, 5 de setembre del 2013

LA SEGONA TEMPORADA JA ÉS AQUÍ

Les vacances d'estiu ja s'acaben, per mala sort. Aviat tornarem al cole i a la rutina de cada dia. L'estiu s'acaba, però una nova temporada dels MKCOS comença, la segona, un nou any en què seguirem damunt les dues rodes i els dos pedals per recórrer més distàncies i més experiències. Aquest mes de setembre farà un any que va néixer el grup, d'una simple bicicletada per Terrassa hem acabat formant aquest gran equip! El Cornellas, l'Edu i jo estem preparant quatre bones sorpreses per l'ocasió, literalment quatre. Ben aviat ja us ho explicarem!



Aquest any seguirem fent sortides per la comarca, anirem a nous llocs i alguns en repetirem. La dificultat en general serà la mateixa, però en algunes sortides ja es notarà que començarem a augmentar el nivell tècnic o seran més llargues del normal. Farem nous cims, fins ara havíem fet el de Can Candi i el Mont-Rodon.

Per la banda dels GeoMKCOS, buscarem alguns catxés allà a on anem. A part de la sèrie del Mont-Rodon en farem més al llarg de l'any i si hi ha algun EventCache a prop hi assistirem. A partir d'ara ja no serem tan invisibles com la temporada anterior, el compte de Twitter ja és obert i ja estem seguint entitats relacionades amb els MKCOS

A banda de les sortides de BTT i el Geocaching també tenim nous projectes sobre la taula que al llarg de la temporada n'anirem parlant: la càmera per gravar les sortides, buscar patrocinadors pel grup i començar a pensar en el futur local dels MKCOS

Doncs nois aquesta setmana comencem ja la pretemporada que durarà fins el 22 de setembre, dia en què farem la sortida especial de l'aniversari i llavors començarà la segona temporada. Al llarg d'aquesta pretemporada amagarem els catxés del Mont-Rodon, anirem a la Via Catalana i anirem preparant l'aniversari del nostre grup.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari