diumenge, 1 de març del 2015

CRÒNICA: SORTIDA 59 "EL CALORET"


Després d'unes sortides marcades pel fred, el primer dia de març ens ha regalat un matí esplèndid com fa mesos que no el teníem; és un gust que mica en mica vagi arribant el bon temps! Així que aquesta crònica la dedicarem en part a l'alcaldessa de València, Rita Barberà, perquè a més de no haver tingut ni gota de fred, la veritat és que hem passat una mica de caloret!

Com que avui alguns encara estaven en període d'examens, hem decidit fer una sortida curta i suau pels rodals de Terrassa i fer mitja circular, parlo de la que justament vàrem realitzar avui fa mig any tot començant la tercera pretemporada.

FOTO DE LA SORTIDA 43 (01-09-2014) sis mesos enrere



Així doncs, ens hem trobat a tres quarts d'onze amb l'Arnau i una amiga seva que avui s'ha entestat a venir en amb nosaltres, l'Adriana; la noia que, tot i que no entrarà a formar part d'aquest grup, ha fet que aquesta fos la primera sortida amb part femenina.

Sortim tots tres de la ciutat i ens dirigim al veïnat de les Fonts per la riera de les Arenes; un cop arribem al castell ens enfilem als carrers per entrar a la Serra dels Galliners, visitada per darrera vegada fa uns cinc mesos. 

Després de pujar per un camí estret i frondós però entretingut, sortim a la pista de dalt que ens permet gaudir d'un bon skyline de les muntanyes del nord, i així seguim una estona fins a la pista principal.



Més endavant arribem a una trialera ben divertida i la baixem ben ràpid fins aparèixer al torrent de la Betzuca, allà on es troba el camí de Terrassa a Sant Quirze. Des d'aquí anem tirant ja cap amunt passant per la urbanització de Can Llobateres.

Passem per sota de l'autopista i pugem cap als camps, ara ja ben verds, senyal que les plantes dels cereals ja van florint mica en mica. Descansem una estona tot contemplant-los.


Continuem resseguint la Betzuca passant per l'Hospital de Terrassa i posteriorment pels terrenys de Torrebonica. Decidim acompanyar l'Adriana fins a Matadepera ja que encara és prou d'hora, seguim en direcció a la residència de Mossèn Homs; creuem la carretera de Castellar i entrem al bosquet de les Farigoles, que cada vegada que hi passem ens ve a la memòria aquella ventada de fa tres mesos. Finalment sortim a l'avinguda del Mas Sot de Matadepera, al costat de l'institut.

Des de l'ajuntament del poble ens acomiadem i amb l'Arnau anem baixant cap a Terrassa; durant aquest últim tros de la sortida d'avui conversem sobre els plans de les pròximes setmanes, marcades pels preparatius del Camí Moliner, ja en tenim ganes!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari