dilluns, 25 de maig del 2015

CRÒNICA: SORTIDA 65 "INTERCANVI"


Després d'uns dies força atrafegats, aquest diumenge hem realitzat la tercera sortida del mes i la que fa trenta d'aquesta temporada, que aviat encararà els seus últims mesos.

Si bé la participació a les eleccions municipals ha augmentat sis punts a la nostra ciutat respecte fa quatre anys, en el cas de la d'aquest grup no es presenta cap mena d'anomalia; si fa no fa s'ha mantingut a la mateixa línia al llarg d'aquest any.

En aquesta ocasió l'Eduard tenia preparat un recorregut per portar-nos a descobrir una de les zones més neuràlgiques de Collserola, avui coincidint amb el dia europeu dels parcs naturals. Per diversos motius però, hem acabat realitzant una de les clàssiques per la Serra dels Galliners dins del terme de Sant Quirze; ara ho entendreu.

Sortim ben d'hora per anar tirant avall vorejant el torrent de la Betzuca i creuant la part agrícola després de la carretera nacional i abans del túnel de l'autopista que ve després. Estem a punt d'arribar a Can Llobateres quan de sobte se li trenca la cadena. Per sort, uns ciclistes de Cerdanyola que formen el grup "Camaleon bike" ens ajuden a solucionar-ho mentre passem una bona estona xerrant amb ells; una colla més que ens emportem a la butxaca!

Amb la roda arreglada, ells marxen cap a la Serra de les Pedritxes a fer un ruta molt clàssica per nosaltres, i nosaltres una molt clàssica per ells. Així doncs, des de Can Llobateres avancem cap a Sant Quirze que des del passat mes de novembre no hi havíem tornat a posar les rodes. Seguim baixant fins a Bellaterra, barri de Cerdanyola del Vallès. 

Donat el problema d'abans decidim deixar Collserola per un altre dia; per tant anem reculant cap al nord i entrem a la Serra dels Galliners. Com que encara és relativament d'hora aprofitem per fer un parell de catxés per la zona, un d'enorme com mai hem vist fins ara i un d'aquells tant ben fets i camuflats amb l'entorn.


Sortint de nou a Can Llobateres recuperem la pista dels camps i arribem a Terrassa. Abans de tornar a casa encara som a temps de perllongar la geocerca amb dues caixes més pels barris del Cementiri Vell i Vallparadís.


MÉS FOTOS DE LA SORTIDA 65



Tot i no haver fet el recorregut plantejat inicialment, el que hem acabat fent ha estat prou productiu en un dia molt agradable, gaudint un cop més del ciclisme de muntanya i avui combinat amb un segon ingredient. El propi fet de ser una minoria constant desgasta una mica l'ànim de realitzar sortides amb nom i cognoms, però la realitat és aquesta i alguns en som totalment conscients.

En qualsevol cas, els ulls ja estan posats al Club Deportiu Terrassa Hockey perquè en menys de dues setmanes arriba la Pedalada del THS. En properes sortides ens anirem preparant a l'alçada a les poques exigències que demana un circuit tan senzill com el que es planteja aquest any però tot i així ens posarem les piles per tenir el llistó ben alt!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari