dissabte, 11 d’octubre del 2014

CRÒNICA: SORTIDA 47 "ENS DIREM MKCOS"

PREVIOUSLY...

Unes setmanes després de la pedalada i del Llac Petit, el dijous 11 d'octubre tinc una conversa a través del Blackberry Messenger amb el Cornellas per decidir un nom pel grup, en surten diversos, un d'ells "Terramatarriderus"; però després sorgeix "Los Macacos". Ho proposem a l'Arnau, a l'Aleix i al Quim i tots tres hi estan d'acord. Ja tenim el grup batejat, això sí, preferim es digui "ELS Macacos".

Aquest mateix vespre afegeixo un nou grup al Facebook per nosaltres cinc; és l'única forma d'estar connectats entre nosaltres i tenir una web per penjar les fotos i els resultats de les sortides.

Pocs dies després fem altre canvi i escrivim "MKCOS" en comptes de "Macacos" per fer-ho més simplificat.



Amb el nom posat, la nostra mentalitat és cada vegada més seriosa i a la vegada més emprenedora, i sortida rere sortida anem evolucionant; el logo, més gent, etc.


TWO YEARS LATER... 


Ja hem fet la primera sortida del mes d'octubre i en portem cinc aquesta temporada. Avui, hem volgut repetir una altra ruta clàssica que ens ha portat de nou pels camins de Can Solà i Sant Feliu del Racó.

Amb la Plaça Vella decorada de groc per la campanya pel 9N i la Giga-enquesta que avui es feia a Terrassa, ens trobem a dos quarts de deu amb l'Eduard, l'Arnau i l'Oriol que fa molt de temps que no venia, sembla que mica en mica anem recuperant la pandilla...


Pugem a Matadepera per agafar el camí del Mont-Rodon fins la pista asfaltada de la pedrera. Entrem a la Serra de Sant Feliu; un tram de pujada força prolongat però de poc desnivell. La pluja dels darrers episodis ens ha deixat els camins nets de pols, però també força humits i algun tros erosionat que ens obliga a anar amb una mica de precaució a les baixades.
Un cop a dalt, arribem a la urbanització de Sant Feliu del Racó, la creuem i des d'allà recuperem la pista de terra per tornar a Matadepera passant pel Mas Girbau i el Collet dels Forns. Continuem avall fins la Font de la Tartana i abans d'anar cap a Terrassa ens fem un parell de fotos per celebrar que avui ha tornat el rrrrribos!



En definitiva, un matí de sol i temperatures esplèndides amb una sortida per relaxar-nos abans de la gran cita que ens espera la setmana que ve, la Falconada. Esperem que faci el mateix temps que el d'avui...

El rastre de la bicicletada farà que les properes sortides no tendeixin a ser tan senzilles com les que hem fet darrerament però tampoc farem cap barbaritat... o sí?


Resultats de la sortida d'aquest dissabte
Totes les fotografies d'aquesta i de la resta de sortides del nostre grup les trobareu penjades al Google +. ENTRA-HI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari