dijous, 2 d’octubre del 2014

CALENDARI DELS MKCOS: OCTUBRE 2014





Resumint el setembre, la pretemporada ens va acompanyar durant la primera quinzena, amb la primera sortida el dia 1 i la segona el dia 13; dos dies després de celebrar la Diada Nacional a Barcelona i un dia abans del GeoEvent que els GeoMKCOS vam assistir a Vallparadís

El dia 15 vam tornar al cole i la setmana següent vam celebrar el segon aniversari iniciant la temporada 2014-2015 amb la sortida del Castell de Guanta, juntament amb l'estrena del vídeo de la segona temporada i el sopar.

Entrada la tardor, hem acabat el mes amb una sortida aquest darrer diumenge.





Després d'un mes molt mogut, se'ns presenta un octubre força tranquil per anar fent les nostres sortides setmanals entre altres coses.

Un dels plans més destacats d'aquest més és la Falconada de Sabadell el diumenge 19. Serà una de les diverses bicicletades de muntanya que farem aquesta temporada.



WEB DE LA FALCONADA

En principi agafarem la modalitat de trenta quilòmetres que per ser la primera vegada ja és suficient, a part que haurem d'anar fins a Sabadell. La ruta no la penjaran fins dotze hores abans de començar, però ja sabem que tindrà un desnivell positiu de 620 metres i un índex IBP equivalent a 51. D'això ja en parlarem més detalladament quan s'aproximi la data però seria convenient anar-nos inscrivint, recordeu que les places són limitades.

Aquest mateix cap de setmana (dies 4 i 5) hi ha la Vallès Drac Race, una cursa que recorre tot el Parc Natural commemorant la llegenda del drac de Sant Llorenç; el dissabte es fa trail i el diumenge BTT. Nosaltres encara no estem suficientment entrenats per fer-la, ja que són més de cent quilòmetres amb un desnivell que ens supera, però això no vol dir pas que no ens hi acostem a treure el cap per veure l'ambient i que de cara a l'any que ve ens ho tornem a plantejar. Us penjo el vídeo oficial que és molt xulo:

WEB DE LA VALLÈS DRAC RACE




El Jan Jover farà 16 anys
Pel què fa a les dates importants d'aquest octubre, destaquem el segon aniversari del nom "MKCOS" el proper dissabte 11, el sant dels dos Eduards un parell de dies després, el dilluns 13 i l'aniversari del Jan el dissabte 25.

També recordem que l'últim cap de setmana de mes, el 25 i 26 es farà el canvi d'hora per entrar a l'horari d'hivern.



Ben aviat tornarem a fer una sortida pel Mont-Rodon per fer una revisió a la nostra sèrie ja que alguns catxés necessitarien un cop d'ull. 

Els dies 11 i 12 hi ha el Mega Event del Geocaching a Platja d'Aro però al final no hi anirem, cau massa lluny i ara per ara el Geocaching el tenim força aparcat.

Per acabar, tanquem aquest article recordant l'event que sí que hi vam assistir i va ser una gran experiència! (llegiu el log)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari