diumenge, 26 d’octubre del 2014

CRÒNICA: SORTIDA 48 "EFECTE POST-FALCONADA"


Una setmana després de la gran atacada, continuem la temporada amb una ruta molt més relaxant i deixant de banda les muntanyes de Sant Llorenç per recuperar la Serra dels Galliners. Avui amb un matí molt agradable sense calor i un cel ben blau.

Comencem des del lloc de sempre i sortim aquest cop per Torrebonica. Baixem cap a l'Hospital i seguim fins a Can Llobateres i Sant Quirze; posteriorment arribem fins a Bellaterra i d'allà anem tornant pels camins de la Serra dels Galliners, on aprofitem per enregistrar algunes fotos, de les últimes que entraran al calendari segurament...






Arribem de nou a Can Llobateres i continuem pedalant fins a Terrassa pels camps entre les carreteres. Amb poc més de dues hores completem la sortida d'avui, amb la qual hem superat un rècord molt important: la velocitat mitjana més alta, amb 13.5 km/h i només una dècima per sobre del segon classificat. També cal destacar que avui també hem superat els mil quilòmetres i mig acumulats des del primer dia, anem de camí cap als dos-mil!




Progressivament i de forma ràpida anirem recuperant el nivell de sortides que toca de la tercera temporada i ens anirem preparant per la número cinquanta que en principi arribarà en dues setmanes, de moment pensem en anar a Montserrat. 



I ja que avui hem parlat de rècords, aquesta és l'entrada número 100 d'aquest blog!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari