EL RESUM DE LA TEMPORADA

dijous, 31 de juliol de 2014

CRÒNICA: SORTIDA 41 "QUIQUIRIQUÍ!"Per sisena setmana consecutiva, seguim gaudint de la segona temporada en les seves últimes hores, i avui darrer dia del juliol, amb una nova sortida. 

Aquesta tarda, amb la companyia de l'Aleix, hem partit cap a Les Fonts després de tant de temps; baixant per la riera, hem enfilat cap a la muntanya per entrar a la Serra dels Galliners; un tram de set quilòmetres tot passant per bons corriols, gaudint de la natura i les vistes del Vallès. Després d'una zona més frondosa i ombrívola, hem sortit al Torrent de la Betzuca (o Batzuca) i d'allà hem tornat a pujar fins a Terrassa, creuant l'autopista per sota i travessant els plans de Torrebonica.


Tot i haver sigut una sortida curta, que ha durat poc menys de dues hores, ha estat prou productiva i entretinguda, on amb l'Aleix, a banda de cantar com uns galls a la Serra dels Galliners, hem tocat temes relacionats amb la temporada i els plans per la pròxima. Amb una tarda agradable i una calor que es podia suportar.  

RESULTATS I FOTOS


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari