dimarts, 1 de juliol del 2014

CALENDARI DELS MKCOS: JULIOL 2014



Hem començat l'estiu amb molt bon peu després d'una primavera on només hem fet dues sortides, una al maig i una altra al juny (la primavera del 2013 en vam fer sis). 

Aquest estiu de moment ja en portem una, i pel que sembla en farem unes quantes més. Encarem el darrer mes de la temporada, abans de la pausa de l'agost, amb molt bones perspectives: bones sortides, diürnes i nocturnes; dies de platja, etc. 

Passi el què passi, la segona temporada arribarà al seu final. Tocarà el moment de fer un balanç global, qualitatiu i quantitatiu, juntament amb una comparativa de la primera temporada. Malgrat que hi ha hagut molts canvis, certes coses encara perduren dos anys més tard.

I després de l'agost, quan tornem, tocarà pensar en un nou any, la tercera temporada. On moltes coses seguiran canviant i evolucionant, tal com des del primer dia està succeint. Continuarem amb les nostres sortides i seguirem construint el nostre futur, que cada dia es veu més a prop.


Aquest mes, a banda del que anem fent, arriba l'aniversari del Marc Cornellas, el de l'Edu i el del Biel. També els sants de l'Aleix i el del Quim.


I pel què fa al món dels GeoMKCOS...

Dijous passat, a la sortida 36, per la zona de la Barata, vam trobar dos catxés de bona qualitat i al segon, jo mateix vaig arribar als 200 trobats, va ser un bon lloc per celebrar una xifra rodona.

Aquesta setmana ens han tornat a espoliar el catxé de la Plaça Nova, per segona vegada. Aquest mes intentaré reposar-lo en un lloc més discret als dos anteriors. Fins ara l'havien trobat gairebé 70 geocatxers.

La sèrie del Mont-Rodon continua prou bé, aquest mes passat ha rebut quatre visites més. Ben aviat hauriem de pujar-hi a renovar els logbooks del segon, quart, cinquè, sisè, novè i desè. El del cim continua en perfecte estat.

De cara a la tercera pretemporada, com l'any passat, podríem crear una nova sèrie que també resseguís una ruta peculiar per nosaltres.


I per tancar aquest article, us deixo amb un nou vídeo de menys d'un minut, recollint les millors fotografies de l'estiu passat, just fa un any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari