dilluns, 21 de juliol del 2014

CRÒNICA: SORTIDA 39 "AL RITME DE LA MELODIA"

La penúltima setmana de la temporada ja ha arrencat, podríem dir que després de set dies sabàtics, ara en vénen catorze de molt intensos. Toca començar a preparar el final, tancar una temporada abans de marxar de vacances i deixar-ho tot enllestit per continuar a la pròxima; pensant en nous projectes al capdavant.






Estem exprimint l'estiu de la millor manera, a un ritme excel·lent. Ja hem fet unes quantes sortides i la idea és fer la rematada final la setmana que ve, amb més sortides, alguna nocturna, i un gran tancament de la temporada. Un tancament que no suposa res més que una separació de dues etapes, entremig uns dies de descans, aprofitant que molts marxem.

Avui dilluns hem fet la sortida 39, hem sortit a un quart d'onze de la Vella i hem recollit l'Aleix per pujar al bosc de Mossèn Homs. Seguidament hem arribat per corriols a Can Deu i hem fet la baixada fins al riu, curiosament, avui no baixava tanta aigua com les altres vegades que hi havíem passat. 

Gairebé a les onze hem arribat a Castellar del Vallès i hem fet una paradeta per omplir bidons i pescar un catxé del poble, concretament aquest. Després de la pausa hem seguit i hem entrat a Can Vilar; hem disfrutat de quatre quilòmetres de baixada per un camí ample dins del bosc i al costat dels camps

A tocar del migdia hem creuat la ciutat veïna i hem sortit al Parc Agrari per tornar a Terrassa tot passant pel golf i Torrebonica. Arribant a casa gairebé a la una.

Circulant pel Parc Agrari, abans de baixar al Torrent de la Betzuca
Ja que era una ruta bastant fàcil i totalment ciclable, sense impediments ni pals a les rodes, hem aconseguit circular a una velocitat mitjana molt bona, concretament a 13,3 km/h; i ens hem situat a una dècima del rècord i gairebé cinc punts per sobre de la mitjana. Sense deixar les estadístiques, també hem de dir que aquest estiu ja portem el mateix nombre de sortides que el de l'any passat, i sense comptar el setembre! Això són bones notícies ja que precisament veníem d'una primavera bastant dolenta, i ara ho estem recuperant. 

El cas és que tot va bé, només faltaria que s'apuntés més gent a venir, ja que sempre som tres o quatre gats, i els de la mateixa raça...

Hem passat una bona estona acompanyats d'un dia esplèndid i per camins molt agradables. Avui les converses anaven molt marcades per la cursa del passat divendres i pels dies de càmping a Blanes, però també hem anat parlant dels plans de futur, tenim moltes idees i de moment la flama segueix ben viva i pràcticament és inapagable...

L'Arnau també ha escrit la seva crònica
I com no acostuma a passar sempre, tenim una altra crònica de la sortida, l'ha escrita l'Arnau, i la teniu penjada a sota de la meva. De fet aquí estaria la gràcia, perquè no tothom interpreta les coses de la mateixa manera i així tindríem diverses valoracions, en fi...

Com ja he dit, en els propers dies, a banda dels que l'Arnau i l'Aleix seran fora, ens dedicarem a fer les últimes sortides i el què faci falta; tot s'anirà veient sobre la marxa!



RESULTATS I FOTOS




 Recordeu que teniu totes les fotografies de totes les sortides del grup en el nostre Google +.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari