dijous, 24 de juliol del 2014

CRÒNICA: SORTIDA 40 "ELS TEMPS ESTAN CANVIANT"


Sortida 40... això es diu molt ràpid! Qui ens ho hauria de dir fa dos anys!

Fa vint sortides, tancàvem la temporada 1
I és que amb aquesta sortida, hi ha moltes coses a explicar; per començar hem igualat el nombre de sortides de la primera temporada, 20 per a cadascuna; en segon lloc, aquest estiu ja hem fet una sortida més que el de l'any passat; i per acabar-ho de rematar, avui ha debutat un nou ciclista, l'Eduard Restoy, que ja es troba entre nosaltres i que ja ens ha fet arribar a la xifra dels dotze. Aprofito des d'aquí per donar-li la benvinguda oficial i molta sort!



Dit això començo a explicar el què ha estat el dia d'avui, semblava que sortiríem molts però finalment tres, com sempre... Així doncs, vint minuts abans de les set ens hem trobat al que ja s'ha convertit al lloc de trobada de les tardes, a l'IES Terrassa, presentacions i tot allò que fem els humans quan ens coneixem i després tot allò que fem els ciclistes quan sortim, agafar la bici i començar a pedalar!

Avui hem tornat a la zona de Matadepera, després de gairebé un mes. Hem pujat pel Parc Agroforestal i hem arribat al poble al cap de mitja hora. Des d'allà ens hem dirigit a la font de la Tartana i hem fet la pujada de Can Torres (els Edus perillen!). Un cop a la masia hem reposat una mica i tot seguit hem completat l'ascens fins els carrers de Cavall Bernat; on tot gaudint de les vistes hem carenejat el barri fins arribar a Can Robert, des d'allà hem agafat el camí de baixada que ens porta fins a la Torre de l'Àngel, a tocar de la carretera de Talamanca.

A partir d'aquí comencem a baixar del mapa per corriols dels que es gaudeixen, i pel costat de la riera de les Arenes, tot passant per Matadepera fins a l'Egara, on finalment hem tornat als camps del Parc Agroforestal fins arribar a Terrassa; gairebé a les nou del vespre.

Tot i les pujades del principi, les baixades del final ho han compensat tot, i això ha fet que hagi estat una sortida productiva i agradable, amb una tarda molt calorosa on els trams ombrívols eren d'agrair. 



En principi amb aquesta sortida tanquem setmana, ja que aquests dies molts marxem. Però de cara a la pròxima, que ja serà la darrera de la temporada, acabarem amb un parell o tres de sortides més, reservant una ruta especial per l'últim dia; abans de clausurar el què han estat onze mesos i que ens delaten que tot i que no en som conscients, els temps estan canviant, i així seguirà succeint.


RESULTATS I FOTOS

Cliqueu damunt la imatge per veure'n més detalls

Recordeu que teniu totes les fotografies de totes les sortides del grup en el nostre Google +.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari