dilluns, 1 de setembre del 2014

CALENDARI DELS MKCOS: SETEMBRE 2014


Comencem el setembre després d'un agost marcat pel final de la segona temporada amb la sortida del Mont-Rodon; sent l'única del mes tot i no haver-ne fet cap l'agost de l'any passat. 

A finals de mes però, amb la tornada de les vacances, alguns de nosaltres hem fet petites sortides per preparar l'inici de la pretemporada amb bon peu.



L'arribada del setembre ens porta la pretemporada establerta. Ens esperen tres setmanes que ens acompanyaran a les primeres sortides, a banda d'altres coses que anem fent. El més destacat d'aquests dies serà sens dubte la Diada Nacional, com l'any passat, el nostre grup participarà a la mobilització de l'11 de setembre, en aquest cas a la Via Catalana 2014.

El dilluns següent tornarem al cole però cinc dies després arribarà el moment de preparar-nos per l'arribada de la data més important de tot l'any, l'aniversari del grup. El cap de setmana ho celebrarem com l'any passat, i diumenge, obrirem oficialment la tercera temporada tot fent una sortida especial. Dimarts 23, dia del segon aniversari dels MKCOS, publicarem el vídeo tot recollint els millors moments de la segona temporada i a partir d'aquest moment el que resta de setembre i més enllà ja recuperarem les clàssiques matinals dels diumenges.

Aquest mes també arriben aniversaris o sants d'alguns MKCOS, a banda d'efemèrides particulars. Començant per la primera setmana, el pròxim dijous 4 ja tenim l'aniversari de l'Oriol Muñoz i la setmana següent, el divendres 12, l'aniversari del Marc Samper. Dilluns 15 tornem a la vida rutinària, però l'any passat era el diumenge en què el Biel Martínez va debutar a la sortida 22, el mateix dia que instal·làvem la sèrie del Mont-Rodon. Si saltem al cap de setmana de l'aniversari, dissabte 21 també podrem celebrar el del més petit del grup, el Quim Gómez

Finalment, la darrera setmana on ja comença l'octubre també ens porta alguna data interessant; dilluns 29 serà el sant del Biel i dimarts 30, últim dia de mes, farà dos anys que l'Arnau Oller, juntament amb el Marc Cornellas, el Quim Gómez i el Marc Samper, debutaven tots plegats a la primera sortida del grup, disputada al Llac Petit i dia també per recordar.

Precisament en el nostre calendari hi ha aquest error que cal matisar; en la primera sortida debutaven aquests quatre, i no pas solament el Quim tal com ho indica; l'any que ve serà corregit. No va ser fins el 13 d'octubre quan l'Aleix Castro va debutar, a la segona sortida, tot i ser un dels creadors del grup.



Tot i que arriba el primer aniversari de la sèrie del Mont-Rodon, amb tants plans que tenim no està previst d'amagar cap altra sèrie nova. Possiblement, com que el commemoratiu de la Nova ja no existeix, pensarem un altre lloc relacionat amb els inicis, digne per col·locar-hi un catxé. Un altre pla dels GeoMKCOS per aquest setembre és fer alguns catxés de muntanya aprofitant algunes excursions que farem. I per últim, rumiarem d'assistir a un GeoEvent que es farà a Terrassa el proper diumenge 14, cosa que no es veu gaire sovint i on tindrem l'oportunitat de retrobar-nos amb gent força especial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari